• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Yapalı baya oldu yarışmalarda 😜 Bence gelebilir

Niye bıktın 😅
Eşim son 1- 1,5 aydır Arabaşı çorbasına taktı, haftada 2 kere yaptırıyor o löp hamuru olmadan. Bıktım tavuk ve hindi kokusundan.🫠

Hüpletiyorlar ya😆 Yarışmada alan oldu mu?
Evet verdim 😁
Elazığ'da olduğumuz bir dönemde Yozgatlı bir arkadaşımız vardı. İlk o yapmıştı. Belki 17-18 sene olmuştur 😁Koca bir sini hamur😁3-4 arkadaştık. İlk defa tatmıştık. Bende birkaç sefer yaptım sonra, çorbası çok lezzetli 😁Hamuru fena değil, farklı bir deneyim🤣
Ben yapıyorum farklı şeyler çocuklar öğrensin. Oda bir kültür bence🤔🤗

Evet verdim 😁
Elazığ'da olduğumuz bir dönemde Yozgatlı bir arkadaşımız vardı. İlk o yapmıştı. Belki 17-18 sene olmuştur 😁Koca bir sini hamur😁3-4 arkadaştık. İlk defa tatmıştık. Bende birkaç sefer yaptım sonra, çorbası çok lezzetli 😁Hamuru fena değil, farklı bir deneyim🤣
Ben yapıyorum farklı şeyler çocuklar öğrensin. Oda bir kültür bence🤔🤗
Haklısın canım 😍 Çorbasını bizde içeriz evet ama hamuru bilemedim. Evdekiler yemez diye çekiniyorum 🤣 ama az ölçü denemek lazım

Haklısın canım 😍 Çorbasını bizde içeriz evet ama hamuru bilemedim. Evdekiler yemez diye çekiniyorum 🤣 ama az ölçü denemek lazım
Aynen sadece deneme amaçlı yaparsın😁Sayfanda değişiklik olur. 😍

Back