• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
İki takım birbirine uymuyor ki nevos yaa🤣 birinci olmasına gerek yok göze hitap etsin, iki oy aldığım travmami unutamiyorum🤣
Hayatta inanmam, sen ve 2 oy:confused: O hissi de yaşadım, çok ta güzel olmuştu bana göre ama 6 oy almıştım. Bilindik tarif değildi, seninki de öyleydi büyük ihtimalle.
İçime doğmuştu 🙅‍♀️
pearlshine pearlshinepearlshine hesabı doğrulanmış üye. söylemiştim 🤭. Tebrikler canım 🤗
Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın? :skandal:

Hayatta inanmam, sen ve 2 oy:confused: O hissi de yaşadım, çok ta güzel olmuştu bana göre ama 6 oy almıştım. Bilindik tarif değildi, seninki de öyleydi büyük ihtimalle.

Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın? :skandal:
Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi 🤣 inanmiyorsan nevosa sor🤣 tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi 🤣 kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra :skandal: :eğlence:

Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi 🤣 inanmiyorsan nevosa sor🤣 tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi 🤣 kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra :skandal: :eğlence:

Sende şuanki yarışmalara bak 😀

Tamam sen katılma🙆

2) been🤣 hem yılbaşıda geçti 🥹 ne sofrası yauu
2,5 ben. Şimdi millet 5 çeşit yapar büyük ihtimalle. O kadar çeşit yapmak için misafir, eş dost çağırmak gerek yapılanları yedirmeye. Çay saati için o kadar yapsam eşim kim gelecek der🤣O zaman da rahat çekim sorun. Ama Nevoş istiyorsa yapacak bir şey yok 🤭

Back