- 24 Haziran 2015
- 39.874
- 154.552
- 598
Nane Limon Kabugu nasip başka kategoride senin de inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim, kokina deyincede sen kukriskomAldım canım ,kokina da nergis de kaçar mı
Hayatta inanmam, sen ve 2 oy O hissi de yaşadım, çok ta güzel olmuştu bana göre ama 6 oy almıştım. Bilindik tarif değildi, seninki de öyleydi büyük ihtimalle.İki takım birbirine uymuyor ki nevos yaa birinci olmasına gerek yok göze hitap etsin, iki oy aldığım travmami unutamiyorum
Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın?
Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi inanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonraHayatta inanmam, sen ve 2 oy O hissi de yaşadım, çok ta güzel olmuştu bana göre ama 6 oy almıştım. Bilindik tarif değildi, seninki de öyleydi büyük ihtimalle.
Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın?
Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi inanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Tamam sen katılmaSofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi inanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Çok teşekkür ederim canım evet sen daha oylar farklıyken söylemiştin temiz kalpli kukriş
Abla sosyalsiz olar mı hiçTamam sen katılma
2) been hem yılbaşıda geçti ne sofrası yauuSofra olmasın diyenler butonu
1 ) Ben
Aynen abla duy bizi böyle bizi yormayacak bişi olsunEvet ya bence de nevoş duy sesimizi Nevreste
2,5 ben. Şimdi millet 5 çeşit yapar büyük ihtimalle. O kadar çeşit yapmak için misafir, eş dost çağırmak gerek yapılanları yedirmeye. Çay saati için o kadar yapsam eşim kim gelecek derO zaman da rahat çekim sorun. Ama Nevoş istiyorsa yapacak bir şey yok2) been hem yılbaşıda geçti ne sofrası yauu
Bak merak ettim şimdi. Nevreste o yarışmayı bana atar mısın?Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdi inanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Kategori net canımEvet ya bence de nevoş duy sesimizi Nevreste
Bende bilmiyorumBak merak ettim şimdi. Nevreste o yarışmayı bana atar mısın?
Teşekkür ederim kukrisimNane Limon Kabugu nasip başka kategoride senin de inşallah
Bakiyom SedoşSende şuanki yarışmalara bak