- 28 Ekim 2022
- 7.282
- 19.095
- 178
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MuhteşemOylama nasıl gidiyor gençler![]()
Biz tutturamıyoruz tutturman güzelMuhteşem
Söz meclisten dışarı oynadığım at genellikle kazanır![]()
Canım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorumBiz tutturamıyoruz tutturman güzel![]()
Bunu yaptığın için teşekkür ederizCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Açtım tek tek ürünleri inceledim ismine vermedim oylarımı![]()
Bildirim gelince bir canlandı buralar
Bana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygunCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Ellerinize sağlık başarılar dilerim canımBana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygun![]()
Seninki de gerçekten çok güzel görünüyor benBana da oy vermişsiniz, teşekkür ederim , ben kuzu gerdandan yaptım , tarifine uygun![]()
Yaaa ne güzel inceleyip oy vermenizCanım kelle paçaya da oy versem 3 te 3 olacakmış ama içimin almadığı ürüne gerçekten oy vermiyorum
Arada ki fark ufürükdenSeninki de gerçekten çok güzel görünüyor benNane Limon Kabugu nu kovalarsın diye düşünmüştüm zaten bildirim ile
![]()
He ya birinci olursan artık bir kaç işimi halledersin CIA naneliArada ki fark ufürükden![]()
6 hislerimi kaybettim iki oğlan çocuğu sahibi olduğumdanHe ya birinci olursan artık birkaç işimi halledersin CIA naneli![]()
Sen üfledin ya ondanHe ya birinci olursan artık bir kaç işimi halledersin CIA naneli![]()
Bence hala iyisin6 hislerimi kaybettim iki oğlan çocuğu sahibi olduğumdan
Geçen arabayı kaçırdı büyük
Benim ki 1 senelik söz sonrası olduSen üfledin ya ondanÖnümüzdeki ay kimi üflesen acaba
![]()
Tabi ki Bilen bilir buranın da üfürükçü başı benimSen üfledin ya ondanÖnümüzdeki ay kimi üflesen acaba
![]()