Benim için zaman farketmez, başka yemek olmasa da olur. Yaşarım o çorba ile, bir de yoğurtlu çorbalar ile.Çok severim sabah sabah
Ben de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ileBenim için zaman farketmez, başka yemek olmasa da olur. Yaşarım o çorba ile, bir de yoğurtlu çorbalar ile.
Nevoşa da yazdım. Ben kurbandaki kelle. annem uğraşmasın diye onunkini de alıyorum. Derin dondurucu olduğu için haşlayıp buzluğa atıyorum . 1 tane kalmıştı, o da yarışmaya nasipmiş. Aklıma bir anda geldi konu açıldıktan kaç gün sonra. Herşey vardı yasmin, gözü dışı, byni, i dili tırtıklı neresiyse orasıSen dana kelleyi nereden buldun, hangi bölgesini çorbaya kattın anlatsana biraz?
Kendi çorbamı saymadım bak. Seninkini de severim ama her gün içmem yav. Belki de evdeki diğer şahısın en sevdiği çorba ve haftada 2 kez piştiği için bıkmışımdır.Ben de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ile
Gözü de mi koydun, iyi ki görmemişimNevoşa da yazdım. Ben kurbandaki kelle. annem uğraşmasın diye onunkini de alıyorum. Derin dondurucu olduğu için haşlayıp buzluğa atıyorum . 1 tane kalmıştı, o da yarışmaya nasipmiş. Aklıma bir anda geldi konu açıldıktan kaç gün sonra. Herşey vardı yasmin, gözü dışı, byni, i dili tırtıklı neresiyse orası
Ben de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ile
Benim kız çok seçiyor, mercimek çorbasını çok seviyor.Kendi çorbamı saymadım bak. Seninkini de severim ama her gün içmem yav. Belki de evdeki diğer şahısın en sevdiği çorba ve haftada 2 kez piştiği için bıkmışımdır.
Yok kız gözü koyar mıyımGözü de mi koydun, iyi ki görmemişim
Heh, sevindim.Yok kız gözü koyar mıyımOydum orasını, çiğ kısmında vardı oraları yani
Düşüncesi bile kötüHeh, sevindim.
Sadece odun ateşi ızgarada yiyebiliyorum. Sulu ya da yemek olarak tüketemiyorum. Belki bir de kavurmasını yerim, o kadar.
Ben çorba insanıyım içerim her günKendi çorbamı saymadım bak. Seninkini de severim ama her gün içmem yav. Belki de evdeki diğer şahısın en sevdiği çorba ve haftada 2 kez piştiği için bıkmışımdır.
Aaa joyz hayırlı olsun yeni bir bebiş geliyor herhaldee tebrik ederimBen de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ile
Evet canım ikizdi ama kızımı küvezdeyken kaybettim ben erken doğumla başedemedi.Aaa joyz hayırlı olsun yeni bir bebiş geliyor herhaldee tebrik ederimsende mi kuzuları üçlüyorsun ikizdi dimi şeninde ilki
Ah bilmiyordum joyzcum kusuruma bakma, yeni yavrucagın sag salim kovussun size saglıkla büyütün büyüyün inşallahEvet canım ikizdi ama kızımı küvezdeyken kaybettim ben erken doğumla başedemedi.
Oğlum var bir oğlum daha olacak inşallah
Çorba bi kültür kültürBen çorba insanıyım içerim her gün
Allengirli seviyoruz biz deyneepŞehriye çorbasını niye hiç kimse alıp yapmıyor yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?