• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Sen dana kelleyi nereden buldun, hangi bölgesini çorbaya kattın anlatsana biraz?😂😂
Nevoşa da yazdım. Ben kurbandaki kelle. annem uğraşmasın diye onunkini de alıyorum. Derin dondurucu olduğu için haşlayıp buzluğa atıyorum . 1 tane kalmıştı, o da yarışmaya nasipmiş. Aklıma bir anda geldi konu açıldıktan kaç gün sonra. Herşey vardı yasmin, gözü dışı, byni, i dili tırtıklı neresiyse orası🙃

Ben de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ile 😂
Kendi çorbamı saymadım bak. Seninkini de severim ama her gün içmem yav. Belki de evdeki diğer şahısın en sevdiği çorba ve haftada 2 kez piştiği için bıkmışımdır.😂😂

Nevoşa da yazdım. Ben kurbandaki kelle. annem uğraşmasın diye onunkini de alıyorum. Derin dondurucu olduğu için haşlayıp buzluğa atıyorum . 1 tane kalmıştı, o da yarışmaya nasipmiş. Aklıma bir anda geldi konu açıldıktan kaç gün sonra. Herşey vardı yasmin, gözü dışı, byni, i dili tırtıklı neresiyse orası🙃
Gözü de mi koydun, iyi ki görmemişim :KK70:

Kendi çorbamı saymadım bak. Seninkini de severim ama her gün içmem yav. Belki de evdeki diğer şahısın en sevdiği çorba ve haftada 2 kez piştiği için bıkmışımdır.😂😂
Ben çorba insanıyım içerim her gün 😂

Ben de ben de. Bir de kendi çorbam diye demiyorum mercimek ile 😂
Aaa joyz hayırlı olsun yeni bir bebiş geliyor herhaldee tebrik ederim 🥰 sende mi kuzuları üçlüyorsun ikizdi dimi şeninde ilki

Aaa joyz hayırlı olsun yeni bir bebiş geliyor herhaldee tebrik ederim 🥰 sende mi kuzuları üçlüyorsun ikizdi dimi şeninde ilki
Evet canım ikizdi ama kızımı küvezdeyken kaybettim ben erken doğumla başedemedi.
Oğlum var bir oğlum daha olacak inşallah

Evet canım ikizdi ama kızımı küvezdeyken kaybettim ben erken doğumla başedemedi.
Oğlum var bir oğlum daha olacak inşallah
Ah bilmiyordum joyzcum kusuruma bakma, yeni yavrucagın sag salim kovussun size saglıkla büyütün büyüyün inşallah 🙏🏼🙏🏼♥️

Back