En nefret ettiğim şeydir haksız yere suçlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendi düşen ağlamaz bundan sonra yalnızlığı hak eden yaşlılardanmış tam.

Kesin komşu kadında bi halt var ve senin üstüne atmaya çalışmış
Babannende saftirik hemen seni aramış senmi yaptın diye komsuyu hesaba çekmek lazım

Ona da sormuştur kesin
O kadar saf çünkü kadın da söyler kesin yaptığını ya
Evine pazardan çocuklar falan taşıyor arabasını, herkese böyle anlattığı için herkes yapmış olabilir
Kaldı ki çalındığını da sanmıyorum ben
Bir yere koymuş, unutmuştur
Ha o altınlar açığa çıksın, o pişman olacak iş işten geçti artık.

Komşu kadın böyle bir şey soylememis bile olabilir. Kendi aklına geleni direkt söylemek yerine onun ağzından söylemiştir belki.

Kurnaz sanıyor çünkü kendini işte
Gram aklıyla ortaya çıkartacak, büyük resmi görecek

Bana komşu kadın sanki suçunu seninle kapatmaya çalışıyor gibi geldi öyle dediğine göre of nasıl böyle konuşurlar Bi insanın onurunu zedelemek ne kadar kolay bu hayatta iki dudağının arasinda

Ben de öyle düşünüyorum, bakalım elbet açığa çıakcak.

Yok ya elvancım beni bilirsin zaten
Kim olursa olsun terbiyesizlik etmeden lafımı söylemesini bilirim.
O da hak etti duyduklarını zaten.
Gitmem zaten daha da evine, yarın bir gün ipliği falan kaybolur şimdi
Bir de işin komik tarafı parası varken altınları çalacağım çok mantıklı

Allaha havale edin rabbim herşeyin doğrusunu gösterir hauirlisoyla

Umarım, teşekkür ederim

Tovbe estağfurullah sonrada tek olse evlatlari torunlari sorumsuzlukla suclarlar

Belkide altin falan almamisti aldim da takmadim demek icin boyle bi yalan soyledi

Vardi bi tanidik oyle memlekete gelmis guya gorumcesinin cocuguba ceyrek takacakmis valizde yok calindi diye ortaligi ayaga kaldirmis ama gunahi boynuna taniyanlar kocasinin aldigi altini kendi kullanmak icin oyle yapmis dediler

Takmazsin takmazsinda insanlari niye hirsiz yerine koyarlar ki
Sizede gecmis olsun siz kendinizi biliyorsunuz bos verin paralasin kendinj

Komşu sizi hedef gösterdiğine göre kendi bir haltlar karıştırdı herhalde

Ben de komşudan kıllandım ne yalan söyleyeyim. Sizi doğru dürüst tanımaz etmez direkt "Torunun yaptı." diyorsa hedef şaşırtmak için olabilir diye düşünüyorum. Ha blöf atıyor da olabilir kendi çapında ağzınızı aramak için o ayrı.

Ben insanlara yaşlı ya da küçük diye tolerans gösterilmesine karşıyım.İyilikten maraz doğar başıma çok geldi.İftira atmayı bilmiş ya,başıma gelenler geldi aklıma yine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…