Bende yüz temzileme jeli almak istiyorum ama hangisini alıcam bilmiyorum.Yaglı bir cilde sahibim.offfffff:44:
Bende yüz temzileme jeli almak istiyorum ama hangisini alıcam bilmiyorum.Yaglı bir cilde sahibim.offfffff:44:
acnecinamide temizleme jeli ya da neutrigina (umarım dooru yazmışımdır) ikisi de yağlı ciltler için çok iyi üstüne tonik ve nemlendirici de oldu mu oh miss
Tamam tatlım bende hatlar karıştı da ondanndd özel msaj gonderemyorm henz:) hic kullanmdım neutregenayı:)
Diger urunler dedigim dermokozmetikler yani eczanede satilanlar yoksa kozmetik urunlerin alerji yapma olasiligi cok fazladir eminim :)
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Kafam karışmadı desem yaln olur.Şöyle anlatayım size.Arkadaşım yüzünde inanılmaz bi degişiklk farkettm.La-roche kullanmaya başlamış.Forumdan begenildigi için oda alıp kullanmış ama benm haberm yoktu.Ben yüzündeki gözeneklerinin yok oluşunu fark ettim.Sonra cilt dr. söyledim önerrmisinz die.Tiacert amaçlımı yoksa gerçektin iyi die mi bilmiyorum bana NOVİDERM die bi ürününü işaretleyip broşürü verdi.Vee buda la-roche aynı gibi daha iyisi dedi:44:Ben bazı sabunlar ve avon markasından başka bi ürün kullanmış degilim açıkçası.Ama dogumdan snra baya kendime bakamadım,fırsatım olmadı.Ve kendime göz makyaj temizleyicisi,yüz jeli,ton:44:ik ve nemlendirici almak istiyorum.Sivilcem yok ama siyah nokta ve sıktıgım için izler(gözenekler)var.İnş. anlatabilmişimdir.Sıfırdan en baştan başlamak istiyorum cilt bakımına.Önerilerinizi bekliyorum.Çünkü 30 a kadr carfuursa da %30 indirim var.İnş. yararlanabilirim bitmeden.
La-roche kullanmadım hiç ama kullandığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım canım
-Makyaj temizleyici = Loreal göz ve dudak makyaj temizleyicisi
-Temizleme jeli = Neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jeli
-Nemlendirici = L'oreal triple active day dry and sensitive skin
-Tonik = Nivea Visage 2 si 1 Arada Süt ve Tonik
-Sivilce patlamak üzereyken çıkmasın diye kullandığım jel= Loreal Paris Dermo Expertise Pure Zone Chrono-Clear Derinlemesine Arındırıcı
-Peeling = Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyici
-El kremi = Avon ya da Arko Gliserinli el kremi
Bir de vazgeçilmezim Şelale Gül Suyu
dermokozmetik denilen urunler satis pazarlama taktiginden baska birsey degildir. eczanede satiliyor olmalarida birsey ifade etmez o noktada da ticaret isler. kazanci ne kadar cok ise eczaci ona yonlendirme yapiyor (eczaciniz tanidik degil ise) urunun dermatolojik testi varmi diye sormak yeterlidir alerji yapip yapmamasini anlamamiz icin (tabiki cildiniz cok hassas degil ise) bir de urunu kullanmadan bilek icinde denemenizi tavsiye ederim.