Cilt Bakımı Ürünleri En mukemmel yuz temizleme jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi selmaizmirli
Bir suruu yuz temizleme jelinden sonra en icime sinen ve hala cok memnun kalarak kullandiklarim:

Bebek sampuani : gercekten guzel temizliyor, cilt berrak ve yumusacik oluyor.
Loreal 360 clean: akneli ciltlerde sivilceleri guzel temizleyebiliyor, bu da cildi berrak birakiyor, temizledigini hissettiriyor.

bende la roche nin toreliane sini kullaniyorum su an... daha öncede effaclar i kullaniyodum... effaclar i su an birakmamin sebebi yüzüm antibiyotik kullandigim icin asiri derecede hassasiyetlesmesi.. la roche effaclar a.i kremini kullaniyorum bu gün ikinci gün ve simdiden atkisini görmeye basladim derimin altindaki yaglar kurumaya basladilar galiba:):)

benim cildim kuru oldugu ıcın nıvea nın yüz temizleme kremi ni kullanıyorum pembe bir kutuda tanecıklı boyle cok guzel cokta memnunum.

Vichy , laroche posay kullandım çok kuruttu şu an bioderma sebium jel kullanıyorum gayet güzel

Ben de kullandığım temizleyiciden çok memnunum göz çevrem çok hassas ve herşey gelmiyo ama bu temizleyici çok güzel temizliyor çok ekonomik bır yıl gidiyo o derece resmini de ekliyorum forever living diye bi firmanın ürünü..

Bende yüz temzileme jeli almak istiyorum ama hangisini alıcam bilmiyorum.Yaglı bir cilde sahibim.offfffff:44:

Bende yüz temzileme jeli almak istiyorum ama hangisini alıcam bilmiyorum.Yaglı bir cilde sahibim.offfffff:44:

Şiddetle tavsiye ederim yukarda resmini de paylaştım zaten...
Bize gelen her misafir deniyor ve de çok memnun kalıyor
Hiç ama hiç üstüne ürün beğenmezsin diyim sana

acnecinamide temizleme jeli ya da neutrigina (umarım dooru yazmışımdır ) ikisi de yağlı ciltler için çok iyi üstüne tonik ve nemlendirici de oldu mu oh miss

Son düzenleme:
acnecinamide temizleme jeli ya da neutrigina (umarım dooru yazmışımdır ) ikisi de yağlı ciltler için çok iyi üstüne tonik ve nemlendirici de oldu mu oh miss

ndd özel msaj gonderemyorm henz:) hic kullanmdım neutregenayı:)

Diger urunler dedigim dermokozmetikler yani eczanede satilanlar yoksa kozmetik urunlerin alerji yapma olasiligi cok fazladir eminim :)

dermokozmetik denilen urunler satis pazarlama taktiginden baska birsey degildir. eczanede satiliyor olmalarida birsey ifade etmez o noktada da ticaret isler. kazanci ne kadar cok ise eczaci ona yonlendirme yapiyor (eczaciniz tanidik degil ise) urunun dermatolojik testi varmi diye sormak yeterlidir alerji yapip yapmamasini anlamamiz icin (tabiki cildiniz cok hassas degil ise) bir de urunu kullanmadan bilek icinde denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Kafam karışmadı desem yaln olur.Şöyle anlatayım size.Arkadaşım yüzünde inanılmaz bi degişiklk farkettm.La-roche kullanmaya başlamış.Forumdan begenildigi için oda alıp kullanmış ama benm haberm yoktu.Ben yüzündeki gözeneklerinin yok oluşunu fark ettim.Sonra cilt dr. söyledim önerrmisinz die.Tiacert amaçlımı yoksa gerçektin iyi die mi bilmiyorum bana NOVİDERM die bi ürününü işaretleyip broşürü verdi.Vee buda la-roche aynı gibi daha iyisi dedi:44:Ben bazı sabunlar ve avon markasından başka bi ürün kullanmış degilim açıkçası.Ama dogumdan snra baya kendime bakamadım,fırsatım olmadı.Ve kendime göz makyaj temizleyicisi,yüz jeli,ton:44:ik ve nemlendirici almak istiyorum.Sivilcem yok ama siyah nokta ve sıktıgım için izler(gözenekler)var.İnş. anlatabilmişimdir.Sıfırdan en baştan başlamak istiyorum cilt bakımına.Önerilerinizi bekliyorum.Çünkü 30 a kadr carfuursa da %30 indirim var.İnş. yararlanabilirim bitmeden.

La-roche kullanmadım hiç ama kullandığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım canım
-Makyaj temizleyici = Loreal göz ve dudak makyaj temizleyicisi
-Temizleme jeli = Neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jeli
-Nemlendirici = L'oreal triple active day dry and sensitive skin
-Tonik = Nivea Visage 2 si 1 Arada Süt ve Tonik
-Sivilce patlamak üzereyken çıkmasın diye kullandığım jel = Loreal Paris Dermo Expertise Pure Zone Chrono-Clear Derinlemesine Arındırıcı
-Peeling = Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyici
-El kremi = Avon ya da Arko Gliserinli el kremi
Bir de vazgeçilmezim Şelale Gül Suyu

İlgin için saol canım.Olay,neutrogena ve loreal arasında kaldım bakalımh.sonuna kadr araştırmaya devam.

en mükemmel yüz temizleme jeli shiseidonun jeli bence %100 doğal ve diğer tonikler gibi cildime zarar vermiyor. ailecek kullanıyoruz biz çok güzel ve güvenilir xxxxx bu sayfayı bir ziyaret edin, sonra gidip bir temizleme jeli alın, memnun kalacaksınız bence

Son düzenleyen: Moderatör:
pahalı üründür ama cildinizi yeniler leke meke bırakmaz yeni sivilce çıkmıyor. ddf ürünlerini kullanıyorum yüzüm değişti resmen. sivilce sorununuz varsa maske muhakkak yapın haftada 1

aslında bir noktada haklısınız, dermokozmetik ürünler için kendi kategorisi içinde bir pazarlama çabası mevcut. kimi dr. veya eczacı avene, kimi la roche, kimisi bioderma tavsiye eder. bu tavsiyeler, objektif bir gözleme dayalı olabileceği gibi, dediğiniz gibi ticari maksatlarla yapılmış olabilir. fakat burada bir ayrımı doğru yapmak gerekir: dermokozmetikleri kozmetik ürünlerle karıştırmayalım. dermokozmetik ürünler hem kozmetik hem tedavi amaçlı kullanılabilen ürünlerdir, kozmetikler için ise aynı şeyi asla söyleyemeyiz. kozmetik ürünler sadece kozmetik amaçla kullanılır. yani, bu iki ürün türünün hitap ettiği gruplar ayrıdır. aa şu ya da şu daha iyi diyemeyiz, örneğin alerji ya da sivilce sorununuz vardır ve sizin cilt tipinize uygun hem de alerji yapmayacak bir dermokozmetik kullanmanız daha doğru olur, fakat hiçbir sorununuz yoktur ve kozmetik ürünün size çok daha faydalı olduğunu düşünüyorsanız kozmetik kullanırsınız...

bu arada ben la roche posay normalden karmaya dönük ciltler için yüz temizleme jeli kullanıyorum. cildimi kurutmuyor ve ipek gibi yapıyor. tavsiye ederim...

Hydro Energy Moisture Boost Creme Gel kullanıyorum..

Nemlendiricilerle ve vitaminlerle zenginleştirilmiş özel bir karışım.Y azlık bakım için ideal bir ürün kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…