Cilt Bakımı Ürünleri En mukemmel yuz temizleme jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi selmaizmirli
Kızlar benim yuzum acayip yaglı, bana yuzumdeki tum yaglari cekcek kurutacak bir urun gerekiyor. kullandigim urunler hafif kaliyor yaglari geciremiyor. Lutfen bana tavsiye verirmisiniz

Kızlar benim yuzum acayip yaglı, bana yuzumdeki tum yaglari cekcek kurutacak bir urun gerekiyor. kullandigim urunler hafif kaliyor yaglari geciremiyor. Lutfen bana tavsiye verirmisiniz

canım yüzünde çok fazla yağ varsa kil maskesi kullanman senin için daha iyi olacaktır. yüzünde yağ oranı fazla ise kil maskesine ilk başladığın haftalarda 3 günde bir sonraki haftalarda 1 defa olarak yaparsan etkisini görürsün. ama tek bir yan etkisi olur bu yağları atabilmesi için yüzünde bir kaç tane sivilce oluşur. bunun nedeni deri altındaki yağların deri yüzeyine çıkmasından kaynaklanan bir sorundur.

canım yüzünde çok fazla yağ varsa kil maskesi kullanman senin için daha iyi olacaktır. yüzünde yağ oranı fazla ise kil maskesine ilk başladığın haftalarda 3 günde bir sonraki haftalarda 1 defa olarak yaparsan etkisini görürsün. ama tek bir yan etkisi olur bu yağları atabilmesi için yüzünde bir kaç tane sivilce oluşur. bunun nedeni deri altındaki yağların deri yüzeyine çıkmasından kaynaklanan bir sorundur.

yağlı ciltler için la roche posay effaclar ı öneriyorum çok memnun kaldım...

canım tesekkur ederim, :)
baska taviyesi olan yokmu hiç

canlarım bnm cildim zamanında stres makyaj derken mahvolmuştu ayrıca yağlı ve parlak bi cildim vardı karma olan cildim zamanla iyice vıcıklaştı zamanla iyice pürüzlendi ve deri altında minik minik dışarı çıkamayan tam anlamıyla sivilce olmayan pütürlükler oluştu ben en sonunda 2010 kasım ayında eczaneye gittim bana Acnecinamide ürününü önerdi yüz temizleme jelini ve tedavi ve günlük bakım için jel kremini verdi... Cildim şu an pürüzsüz yumoş gibi:87::87::87: harika bi ürün ya ilk defa memnun kaldım bi üründen avon ürünleri kullandım ama olumlu sonuç vermedi
cildim düzeldi ama kopamıyorum üründen artk cildim yağlanmıyo üstelik bi deneyin derim ben seçkin eczanelerde bulunuyo bi de süvari kozmetikte gördm ben ama pişman olmazsınız :) Siyah noktanz varsa hem cilt temizleme jeli hem de siyah nokta temizlemekte kullanabileceğiniz Scrub a sahip şu anda onu kullanıyorum mis gibi bi ürün kokusu özellkle ferahlığını da anlatamam

cilt doktoruna sormuştum " Acnecinamide"yi önermişti kullandım cildimi temizledi ama "ınnova wash -gel" cildime daha iyi geliyor ne kullanırsam kullanayım ona dönüyorum.

cildini sivilcelendirmedi mi bnde almıştım bi ara parfümeric kızın ısrarıyla kullanmamla beraber yüzümü sivilceler bastı şimdi duruyor öyle kenarda gözeneklere de iyi geliyor mu

cildim aşırı derecede kuru, neyle yıkasam, kuru ciltler için olan en hassas temizleme jelleri bile kuruttu, pul pul döktü. Sanırım kuru ciltler için en nemli temizleme jeli avene cold cream gel, yüzümü bir tek bu kurutmadı.

Sebamed'in likit yüz temizleme jelini kullanıyorum 500 ml almıştım nerdeyse 1 yıl oldu yeni yeni bitiyor. Hem de çoğu ürün ben de sivilce yapardı 3 yıldır bunu kullanıyorum hiç sivilce kızarıklık filan yapmadı ben de. :92:

ölü derileri soyan yuz yıkama jeli olarak neler var acaba?

eveline kullanan varmı yardım lütfennn

var .. ben kullandım bir dönem çünkü sattığım ürünü önce kendim kullanmam gerekiyordu..
Beauty Derm Pure and Fresh kullandım bir de diğeri pembe olanı..

İkisinden de memnun kaldım.. normalde Vichy kullanırım yıllardır.. onları da 15 - 20 gün kullandım cildim tepki göstermedi.. aynen devam edebildim yani.. kuruma yanma kızarma yaşamadım yani ki daha önce Avondan aldıklarım yüzümü kızartmıştı..
deneme süreçlerim iyi geçtiği için kullanmayı bıraktım yine Vichy lerime geri dönmüş durumdayım

Bugune kadar cildimde sorunlar yasadım ve binbir türlü ürün kullandım, ama ucuz ama pahalı toplayınca hepsini bi dünya para..Şimdi cilt bakımına gittiğim yerde bana uygulanan bir üründen çok memnun kalışım üzerine,hemen sordum marka ve ürünleri:Bunları denemeyen varsa boşuna hala parasını yok yere harcıyor demektir profesyonel kullanım ve şahsi kullanım boyları mevcut olup benim jumbo boy ısmarladıgım urunlerdır yumusacık ve izleri de zamanla azaltan ürünler içlerinde hatrı sayılır derecede özel asitler (yakmıyor yanlış anlaşılmasın belirli ölçülerde profesyoneller için hazırlanmış özel formüller) bu PHA AHA Laktobiyonik asitler cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. İnanın ben çoook memnun kaldım,eczanelerde (seçkin ve büyük olanlarda,ya da ürünü istek yaparak eczacınızdan alabilirsiniz) Amerika'dan ithal edilen bu ürünler beni bile tatmin etti.Piyasadaki her ne ürün varsa hepsi israf hepsiii..Birtek böyle özel ürünler var Kanebo Sensai diye onların krem ve anti-aging leri de çok kuvvetli..Yani : inceleyin sorun cilt bakım merkezlerine ama baska urun kullanıp da sırf sıze aldırmak ıcın olanlara degıl yanı arkadas ve ya akrabanıza dermolojistlere sorun Dünyadaki sayılı ve alınabilecek meblalardakı urunlerden..
NeoStrata
Exuviance
Kanebo/Sensai

Dior mior hepsiii fıss ben bir kucucuk sıseye 400 tl odedıkten sonra hıcbır etkı goremeden ustelık kuru kuru doktu cıldımı ve bır cok arkadasımda aynı problemı yasadı kı farklı cıl tıplerımız olmasına ragmen aynı sorun oldu.Yani bir tester isteyin kullanın su urunlerı dandık urunler cok problemlı cıltte etkı yapmıyor ..Bunlar muhtesemm..

sebamedi bende bi kaç haftadır kullanıyorum. daha önce deep clean ve liquid neutrogena kullandım ama kozmetikçide ki bayan benim cildime onların agır kaçacagını söyledi cildim kuruya yakın normal bana sebamedi önerdiği için aldım ama yorumları okuyunca korktum cildi çok kurutuyormuş diye :/ evet cildimi gerçekten kurutuyor ama nemlendiriciyle hal ediyordum. sabun hiç kullanamıyorum zaten pul pul oluyor yüzüm :S cildi kuru olan arkadaşlar makyajlarınızı iyi bir şekilde temizlemek için ne kullanıyorsunuz acaba? (yüz yıkama jeli olarak. makyajı pamukla veya başka bişeyle silmeyi sevmiyorum)

cildini sivilcelendirmedi mi bnde almıştım bi ara parfümeric kızın ısrarıyla kullanmamla beraber yüzümü sivilceler bastı şimdi duruyor öyle kenarda gözeneklere de iyi geliyor mu

bende sivilce oluşmuyor diğer temizleme jellerini kullandığımda da oluşmamıştı ama innova daki ferahlık başkaydı.sonra tekrar innova aldım aynı etkiler aynı ferahlık olmadı..şimdi burdaki arkadaşlarında tavsiyesiyle sebamed kullanıyorum memnunum.gözenekleri yüzümü yıkadıktan sonra gülsuyu ile silerek sıkılaştırıyorum.

Son düzenleme:
La Roche Posay ürünleri. Yağlı cilde özellikle Effaclar ama diğer cilt tipleri içinde değişik ürünleri var.

ben de sebamedin jelini kullanıyorum ilk başlarda biraz yakıyo ve cildi kurutup döküyo ama bir süre sonra yüz alışıyo yağlı ciltler için tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Neutrogena Yüz Temizleme Sütü kullanıyorum ben de.. Kötü değil.. ama iyide değil, Yani önerilere açığım:44:

ben bunu kullanıorm 1 2 yıldır
kokusu berbat parfumsuz sanırım
ama ıyı temzlıo gıcır gıcr yapıo

ama neye gore ıyı kotu dıye nıtelendırılıo bılmıorm benım ısımı goruyo

Dıadermıne temizleme jelini begeniyorum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…