pahalı üründür ama cildinizi yeniler leke meke bırakmaz yeni sivilce çıkmıyor. ddf ürünlerini kullanıyorum yüzüm değişti resmen. sivilce sorununuz varsa maske muhakkak yapın haftada 1
Bugune kadar cildimde sorunlar yasadım ve binbir türlü ürün kullandım, ama ucuz ama pahalı toplayınca hepsini bi dünya para..Şimdi cilt bakımına gittiğim yerde bana uygulanan bir üründen çok memnun kalışım üzerine,hemen sordum marka ve ürünleri:Bunları denemeyen varsa boşuna hala parasını yok yere harcıyor demektir profesyonel kullanım ve şahsi kullanım boyları mevcut olup benim jumbo boy ısmarladıgım urunlerdır yumusacık ve izleri de zamanla azaltan ürünler içlerinde hatrı sayılır derecede özel asitler (yakmıyor yanlış anlaşılmasın belirli ölçülerde profesyoneller için hazırlanmış özel formüller) bu PHA AHA Laktobiyonik asitler cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. İnanın ben çoook memnun kaldım,eczanelerde (seçkin ve büyük olanlarda,ya da ürünü istek yaparak eczacınızdan alabilirsiniz) Amerika'dan ithal edilen bu ürünler beni bile tatmin etti.Piyasadaki her ne ürün varsa hepsi israf hepsiii..Birtek böyle özel ürünler var Kanebo Sensai diye onların krem ve anti-aging leri de çok kuvvetli..Yani : inceleyin sorun cilt bakım merkezlerine ama baska urun kullanıp da sırf sıze aldırmak ıcın olanlara degıl yanı arkadas ve ya akrabanıza dermolojistlere sorun Dünyadaki sayılı ve alınabilecek meblalardakı urunlerden..
NeoStrata
Exuviance
Kanebo/Sensai
Dior mior hepsiii fıss ben bir kucucuk sıseye 400 tl odedıkten sonra hıcbır etkı goremeden ustelık kuru kuru doktu cıldımı ve bır cok arkadasımda aynı problemı yasadı kı farklı cıl tıplerımız olmasına ragmen aynı sorun oldu.Yani bir tester isteyin kullanın su urunlerı dandık urunler cok problemlı cıltte etkı yapmıyor ..Bunlar muhtesemm..
ben,m de cildim yağlı, alejik ve hassas. gozeneklerim acık
ne tur urunler kullandım:
clean & clear
sebamed
bodyshop -cay agacı ozlu
loreal- mavi serisi var ondan
innova- yağlı ciltler icin
bir aralar avon urunleri
oriflame
suan dalton beaute de la mer
memnun muyum hayır malesef... cildim parlıyor. surekli iltihaplı minik sivilceler cıkıyor (gunes kremi kullanmam bunu tetikliyor) bu neostrat, exuviance, kanebo urunlerini inceledim gerçekten pahalı ama sadece fydası olacagını bilsem 1 dakika beklemem ama napacgımı sasırdım. cok umutsuzum
canım öncelikle bir cilt doktoruna başvur istersen onlar cilt tipine en uygun olanı verirler.Kullandığın ürünler cilt tipini değiştirebilir allerjik bir yapısı var cildini ihmal etme derim ben
bence öncelikle dermokozmetik ve kozmetik ürünleri birbirinden ayırt etmek gerrekir dermokozmetik özellikle problemli ciltlerde çok daha iyi netic verir şunuda göz ardı etmemiz lazımki cildimiz en kıymetli elbisemiz o yüzden ürün alırken çok hassas olmalıyız ve paradan kaçınmamalıyız evet sebamed iyi bir ürün ama onun gibi daha ne ürünler var.mesela ben la praırie kullanıyorum ve çok memnunum çok pahalı ama değiyor