Cilt Bakımı Ürünleri En mukemmel yuz temizleme jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
pahalı üründür ama cildinizi yeniler leke meke bırakmaz yeni sivilce çıkmıyor. ddf ürünlerini kullanıyorum yüzüm değişti resmen. sivilce sorununuz varsa maske muhakkak yapın haftada 1

Ddf in hangi ürünlerini tavsiye edersiniz ben de ddf blemish foaming almayı düşünüyorum cildim karma ve ara ara akne problemi yaşıyorum.

Bugune kadar cildimde sorunlar yasadım ve binbir türlü ürün kullandım, ama ucuz ama pahalı toplayınca hepsini bi dünya para..Şimdi cilt bakımına gittiğim yerde bana uygulanan bir üründen çok memnun kalışım üzerine,hemen sordum marka ve ürünleri:Bunları denemeyen varsa boşuna hala parasını yok yere harcıyor demektir profesyonel kullanım ve şahsi kullanım boyları mevcut olup benim jumbo boy ısmarladıgım urunlerdır yumusacık ve izleri de zamanla azaltan ürünler içlerinde hatrı sayılır derecede özel asitler (yakmıyor yanlış anlaşılmasın belirli ölçülerde profesyoneller için hazırlanmış özel formüller) bu PHA AHA Laktobiyonik asitler cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. İnanın ben çoook memnun kaldım,eczanelerde (seçkin ve büyük olanlarda,ya da ürünü istek yaparak eczacınızdan alabilirsiniz) Amerika'dan ithal edilen bu ürünler beni bile tatmin etti.Piyasadaki her ne ürün varsa hepsi israf hepsiii..Birtek böyle özel ürünler var Kanebo Sensai diye onların krem ve anti-aging leri de çok kuvvetli..Yani : inceleyin sorun cilt bakım merkezlerine ama baska urun kullanıp da sırf sıze aldırmak ıcın olanlara degıl yanı arkadas ve ya akrabanıza dermolojistlere sorun Dünyadaki sayılı ve alınabilecek meblalardakı urunlerden..
NeoStrata
Exuviance
Kanebo/Sensai

Dior mior hepsiii fıss ben bir kucucuk sıseye 400 tl odedıkten sonra hıcbır etkı goremeden ustelık kuru kuru doktu cıldımı ve bır cok arkadasımda aynı problemı yasadı kı farklı cıl tıplerımız olmasına ragmen aynı sorun oldu.Yani bir tester isteyin kullanın su urunlerı dandık urunler cok problemlı cıltte etkı yapmıyor ..Bunlar muhtesemm..

bu markayı cok merAk ettım cok ovülmüş pahalı ama paraya kıyıp alcam bundan da cok memnun kalmazsam para dökmem artık

Ben 3 sene once Turkiye'ye geldigimde (yurtdisinda yasiyorum), marketten Arko sabun almistim, yuz temizlemek icin uretilmis. Icinde mavi/yesil parcaciklari vardi. Cok memnun kalmistim, o aralar cildimi cok begenir olmustum.
Hala da icimde kaldi o sabun. 2 hafta sonra Turkiye'ye geliyorum, yine kullanmaya baslayacagim. Isterseniz bir deneyin.

mineseda kullanıcısından alıntı

Bugune kadar cildimde sorunlar yasadım ve binbir türlü ürün kullandım, ama ucuz ama pahalı toplayınca hepsini bi dünya para..Şimdi cilt bakımına gittiğim yerde bana uygulanan bir üründen çok memnun kalışım üzerine,hemen sordum marka ve ürünleri:Bunları denemeyen varsa boşuna hala parasını yok yere harcıyor demektir profesyonel kullanım ve şahsi kullanım boyları mevcut olup benim jumbo boy ısmarladıgım urunlerdır yumusacık ve izleri de zamanla azaltan ürünler içlerinde hatrı sayılır derecede özel asitler (yakmıyor yanlış anlaşılmasın belirli ölçülerde profesyoneller için hazırlanmış özel formüller) bu PHA AHA Laktobiyonik asitler cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. İnanın ben çoook memnun kaldım,eczanelerde (seçkin ve büyük olanlarda,ya da ürünü istek yaparak eczacınızdan alabilirsiniz) Amerika'dan ithal edilen bu ürünler beni bile tatmin etti.Piyasadaki her ne ürün varsa hepsi israf hepsiii..Birtek böyle özel ürünler var Kanebo Sensai diye onların krem ve anti-aging leri de çok kuvvetli..Yani : inceleyin sorun cilt bakım merkezlerine ama baska urun kullanıp da sırf sıze aldırmak ıcın olanlara degıl yanı arkadas ve ya akrabanıza dermolojistlere sorun Dünyadaki sayılı ve alınabilecek meblalardakı urunlerden..
NeoStrata
Exuviance
Kanebo/Sensai

Dior mior hepsiii fıss ben bir kucucuk sıseye 400 tl odedıkten sonra hıcbır etkı goremeden ustelık kuru kuru doktu cıldımı ve bır cok arkadasımda aynı problemı yasadı kı farklı cıl tıplerımız olmasına ragmen aynı sorun oldu.Yani bir tester isteyin kullanın su urunlerı dandık urunler cok problemlı cıltte etkı yapmıyor ..Bunlar muhtesemm..

yazdıklarınızdan neostrata yı duymuştum ama diğerlerini bilmiyorum merak ettim doğrusu artık bıktım ne kullanacağımı öyle ki sadece su ve beyaz sabun kullanmaya başladım bir iki haftadır bir ara yves rocher kullandım aslında güzel ama benim gibi yağlı gözenekli ciltlere cok faydası olmuyor küçücükte şişeler zaten bana bitkisel şeyler fayda etmiyor illaki kimyasal olacak saçımada cildimede

La Roche posay- gel moussant adoucıssant kullanıyorum ben,normalden karmaya dönük ciltler için temizleyici. Bundan önce cok ürün kullanmadım,başka bir kaç marka denedm ama hepsi bende sivilce yaptı. bu cok iyi bir ürün,fazla yağı da alıyor,duru bir görüntü veriyor, tavsiye ederim gercekten cok iyi:nazar:

Hem La Roche'nin hem de Bioderma'nınkini kullandım.İkisi arasında kıyaslama yapacak olursam kesinlikle Bioderma derim .Benim kullandığım Sebium Foaming Gel

benim de cildim kuru ve hassas.loreal kullanıyorum geçen yıldan beri.memnunum kızlar bnm cilt tipime sahipseniz kullanmanızı öneririm..hani şu pembe olanı var ya yumuşatıcı yüz temizleme jeli işte o..kalkıp bakmaya üşendim şimdi :)

ben,m de cildim yağlı, alejik ve hassas. gozeneklerim acık
ne tur urunler kullandım:
clean & clear
sebamed
bodyshop -cay agacı ozlu
loreal- mavi serisi var ondan
innova- yağlı ciltler icin
bir aralar avon urunleri
oriflame
suan dalton beaute de la mer

memnun muyum hayır malesef... cildim parlıyor. surekli iltihaplı minik sivilceler cıkıyor (gunes kremi kullanmam bunu tetikliyor) bu neostrat, exuviance, kanebo urunlerini inceledim gerçekten pahalı ama sadece fydası olacagını bilsem 1 dakika beklemem ama napacgımı sasırdım. cok umutsuzum:KK43:

ben,m de cildim yağlı, alejik ve hassas. gozeneklerim acık
ne tur urunler kullandım:
clean & clear
sebamed
bodyshop -cay agacı ozlu
loreal- mavi serisi var ondan
innova- yağlı ciltler icin
bir aralar avon urunleri
oriflame
suan dalton beaute de la mer

memnun muyum hayır malesef... cildim parlıyor. surekli iltihaplı minik sivilceler cıkıyor (gunes kremi kullanmam bunu tetikliyor) bu neostrat, exuviance, kanebo urunlerini inceledim gerçekten pahalı ama sadece fydası olacagını bilsem 1 dakika beklemem ama napacgımı sasırdım. cok umutsuzum:KK43:

canım öncelikle bir cilt doktoruna başvur istersen onlar cilt tipine en uygun olanı verirler.Kullandığın ürünler cilt tipini değiştirebilir allerjik bir yapısı var cildini ihmal etme derim ben

canım öncelikle bir cilt doktoruna başvur istersen onlar cilt tipine en uygun olanı verirler.Kullandığın ürünler cilt tipini değiştirebilir allerjik bir yapısı var cildini ihmal etme derim ben

tesekkur ederim canım. cilt doktorunacok gittim ancak onların verdigi dermokozmetik ürünler de pek işe yaramıyor enson gittigim acne gun verdi ama yuzume iyi gelmedi. daha sonra gittigim ise dove sabunla yıka dedi ve losyon verdi. hic birinin dedigi birbirini tutmuyor. bir de istanbulda sansımı deneyecegim bakalım

benim yüzüm yağlı ve ben garnier adlı markanı 3 etkili peelingini kullanıyorum gerçekten cildiniz yağlı ve siyah noktalıysa harika bir ürün ama cildiniz kuruysa bu ürünü kullanmayın çünkü ürün maske olarakta kullanılabilen ve cildin yağını ve kirini alıyor o yüzden kuru olanlar la- roche posayın effeclar serisindeki tmizleme jelini kullansınlar oda harika bir ürün ve tonik olarak da la- roche posayı tavsiye ederim markette satılanlardan çok çok çok iyi hatta harika hem yağlı ciltler için harika hemde kuru

benim cildim hassas degil ne bulursam onu kullandim pahali,ucuz hep ayni etkiyi gosterdi. simdi biotherm kullanmaya basladim aquasource. cildim icin ilk defa evet ya farki hissedebiliyorum dedim. kesinlikle tavsiye ederim

ben yıllardır lise dönmelerimden beri neutrogena deep clean yüz temizleme jeli ni kullanıyorum ve çok memnunum. cildi karma ve özellikle yağlı olanlara tavsiye ederim. kış dönemlerinde günde 1 kereden fazla kullanmamak şartıyla tabi çünkü benim bile bazen cildimi kurutuyor. yazın sabah kalktığımda ve akşam eve geldiğimde makyajımı cildimden arındırmak için kullanıyorum.yine aynı markanın toniğini kullanıyorum.
kokulu temizliyiciler falan bayar beni hem kokusu yok hem çok iyi temizliyor cildimin iyice temizlendiini anlıyorsunuz yani sivilce sorunum bile ortadan kalktı arada nadiren çıkıyor artık. arada başka bi markalarıda denemiştim ama pişman oldum sabah bir kalkıyorum cildim vıcık vıcık yağ salgılamış gibi oluyodu.bu markadan şaşmıyorum artık yani

lise döneminde cildim inanılmaz bozuk ve sivilceliydi, gitmediğim doktor kalmamıştı, sonra hepsini clean & clear ile toparladım, üniversiteye pırıl pırıl bir ciltle başlama şansım oldu.

şimdi garnier kullanıyorum, cildim yağlı. derinlemesine temizlediğini düşünüyorum.
tek sorun : garnier çok düzenli kullanım gerektiriyor. her sabah akşam aksatmadan 3 4 ürünlük rutini yapınca cilt bebek gibi oluyor. ama bir iki gün aksatınca yine bir sorun pörtlüyor.

Bir onceki sayfadaki yorumumu okudum. O cok begendigim Arko yuz sabunu piyasadan kalkmis... Her neyse.

Onun disinda uzun suredir kullandigim temizleme jeli Loreal 360 clean'dir. Hem kayisi esansli kokusu muhtesem, hem yumusacik yapiyor, guzel de temizliyor. Sivilce sorunlu cildimi iyi idare ediyor.
Ama ben habire urun degistirmeyi sevdigim icin yine farkli markalar da deniyorum. 1 ayi gecti, Cetaphil kullaniyorum temizleyici olarak. Begenmedim, temizlenmis hissi vermiyor bana. Gecen gun bir kerelik yine Loreal kullandim da cildim kendine geldi. Neyse bu urunu bitirince La roche posay deneyecegim, cok ovuyorlar. Cok merak ettim. Ondan sonra da seve seve Loreal'imi kullanmaya devam,.

clinique facial soap mild kullanyrm bisüredir yumusak temzlediği inkr edilemez bitince yorum yapmalıyım

iyi aslnda ama jel gibi değil köpürmüyo hic gerci hassas ciltlerde köpüren birsy iyi değildir yada hazır köpk temizleyici arayısım olacak bu üründen sonra..krem sürmüssün gibi hissediyosn temizlemesi iyi ama o gıcırtı olmuyo :)

bence öncelikle dermokozmetik ve kozmetik ürünleri birbirinden ayırt etmek gerrekir dermokozmetik özellikle problemli ciltlerde çok daha iyi netic verir şunuda göz ardı etmemiz lazımki cildimiz en kıymetli elbisemiz o yüzden ürün alırken çok hassas olmalıyız ve paradan kaçınmamalıyız evet sebamed iyi bir ürün ama onun gibi daha ne ürünler var.mesela ben la praırie kullanıyorum ve çok memnunum çok pahalı ama değiyor

Yağlı ve Akneli Ciltler için sebum ve yağ düzenleyici ve Normal Ciltler için CYRENE marka iki ayrı YÜZ YIKAMA KÖPÜĞÜ var. Akneli Ciltler için olanda Salisilik Asit var. Salisilik asit ölü hücreleri atmanıza yardımcı oluyor. Köpük formülünde tea tree ( çay ağacı ) antiseptik yapıda. Çay ağacı yağı ve salisilik asitle sebum, akne ve sivilceye karşı etkili. Benim sebum ve sivilce problemim vardı. 6 gün falan tonikle birlikte kullanıyorum. Yüzüm gözüm açıldı. Kırmızı lekeler ve yeni sivilce oluşumu çok azaldı.

Normal Ciltler için olanının içinde Karite (Shea) yağı, E vitamini ve Papatya ekstraktı var. Bunlar antioksidan.

$cyrene-hydra-radiance-awakening.jpg

[
B]canım hepsini denemissin ama anlaşılan doğru jeli bulamamışsın sana davsiyem HAREMS ARGANLI YÜZ TEMİZLEME JELİNİ BİR DENEMEN ben hayatımda böyle bir temizleme görmedim. haremsin birde yüz temizleme tonik var şiddetle araştırmanı ve kullanması tavsiye ederim. bebek tenine yeniden kavuşuyorsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE[/B]​
:KK16:

X