- 12 Nisan 2010
- 52
- 0
-
- Konu Sahibi selmaizmirli
daha kullanmaya başlamadım ama dermo kil maske ve tonik aldım kendime kullananlar var mı?
temizleme jelini de almayı düşünüyorum karar veremedim..
valla ben de neutrogena-deep clean kullanıyorum hem baya büyük, 3 ay yetiyo bana... ama innova maske de çok işe yaradı, yalnız çok kimyasal varmış o yüzden dermokil maskeye geçiş yapıcam...
Arkadaslar en mukemmel yuz temizleme jeli SEBAMED likit.Ben simdiye kadar avon un neredeyse butun temizleme jelleri,oriflame in cogunu (arkadaslarim sattigi icin almistim) neurtogena nin yuz yemizleme jelini,reklamlarda gordugun etkili sandigim ama hic ise yaramayan vichy normaderm temizleme jeli dahil o kadar cok malzeme kullandimki ama sebamed likit kadar hicbiri mukemmel degil.Eger hala denemediyseniz siddetle tavsiye ederim.hem derinlemesine temizliyor hemde cildi hassaslastirmiyor.
ben tüm ürünlerini kullandım.yüz temizleme jeli güzeldi ama diğerlerini pek sevmedim.tonikle nemlendiricinin kokusu çok çok kötü geldi bana.zaten tonik su gibiydi,anlayamadım,bi garipti.
fisfisfis
doğal bir ürünün kokusu bu şekilde olur. içerisinde parfüm olmadığından dolayı doğal kokusu bu şekildedir. ben kullanıyorum çok güzel temizliyor ve nemlendiriyor.
ayrıca şu an bir kampanya yapmışlar markası ne olursa olsun boş ambalajı götürüyorsunuz dilediğiniz dermokil marka cilt bakım ürününü 5 TL indirimli alıyorsunuz.