Cilt Bakımı Ürünleri En mukemmel yuz temizleme jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi selmaizmirli
kızlar yorumlarınıza güveniyoz maa bazen her cilde yarayan farklı oluyor ya o zman moralman çöküyorum

son olarak body shop yosun özlü temizleyicisini kullanıorum memnun kaldım kızlar

lancome ürünlerini kullanan var mı çok acil cevap yazar mısınız

tartışmasız en mükemmel yüz temizleme jeli tabi kiiii dr murad marka jel.... ama fiyatı baya baya tuzlu :icecream:

Oriflame aloe veralı temizleme jeli süper,bitmek üzere az köpürüor ama.
ben de effacler serisine geçmeyi düşünüyorum o daha iyi diye duydum
CADIARZU

valla ben de neutrogena-deep clean kullanıyorum hem baya büyük, 3 ay yetiyo bana... ama innova maske de çok işe yaradı, yalnız çok kimyasal varmış o yüzden dermokil maskeye geçiş yapıcam...

daha kullanmaya başlamadım ama dermo kil maske ve tonik aldım kendime kullananlar var mı?
temizleme jelini de almayı düşünüyorum karar veremedim..

daha kullanmaya başlamadım ama dermo kil maske ve tonik aldım kendime kullananlar var mı?
temizleme jelini de almayı düşünüyorum karar veremedim..

ben tüm ürünlerini kullandım.yüz temizleme jeli güzeldi ama diğerlerini pek sevmedim.tonikle nemlendiricinin kokusu çok çok kötü geldi bana.zaten tonik su gibiydi,anlayamadım,bi garipti.

fisfisfis

La Roche Effeclar jel bence en muhteşem yüz temizleme jeli :KK66:

arkadaşlar ben de son zamanlar da acayip sivilce olmaya başladı ergenlikte bile böyle bir şey yaşamadım şimdi neutrogena deep clean aldım kullanmaya başladım bununla ilgili bilgisi olan veya daha iyi bir ürün bilen varsa tavsiyede bulunursa sevinirim

cilt doktoruna sormuştum " Acnecinamide"yi önermişti kullandım cildimi temizledi ama "ınnova wash -gel" cildime daha iyi geliyor ne kullanırsam kullanayım ona dönüyorum.

Ben daha yeni lancome'a basladim bakalim hayirlisi..

innova ve lorael den sonra daha baskın ürün istediğim için estte lauderin tüm setini kullanıorum temizleme jeli 2 şekilde durulanmayan ve durulanan olarak 2 sinide denedim durulanmayan çok çok kuru ciltler için uygun olabilir benim cildim karma ben durulananı kullanıorum şuanda genelinde bütün ürünlerinden memnunum ama toniği ve serumu bi harikadır tavsiye ederim memnun kalırsınız ve tavsiye temizleme jelinden tutunda nemlendiricisine kadar hepsini az miktarlarda kullanın

ben alweyna ıncı tozu maske kullanıyorum. haftada 2 kere cok memnunum kullanmk ısteynlere tavsıye ederım.:KK9:

valla ben de neutrogena-deep clean kullanıyorum hem baya büyük, 3 ay yetiyo bana... ama innova maske de çok işe yaradı, yalnız çok kimyasal varmış o yüzden dermokil maskeye geçiş yapıcam...

arkadaşlar kullanmış olduğunuz ürünlerin markasına bakarken içeriklerini göz ardı etmeyelim cildimizi güzelleştirelim derken ileride daha vahin sonuçlar verecek ürünlerden kaçınalım. en güzelik doğal ürünler

Roc ürünlerini tek geçiyorum.
Roc'un temizleyicisi, toniği, kremi, göz altı kremi, peelingi ve dudak stiğini kullanıyorum ve çok memnunum bu arada cildim çok kuru ve hassas,alerjik bir cilt yani cildimin kuruluğuna bir tek Roc ürünleri iyi geldi.

Arkadaslar en mukemmel yuz temizleme jeli SEBAMED likit.Ben simdiye kadar avon un neredeyse butun temizleme jelleri,oriflame in cogunu (arkadaslarim sattigi icin almistim) neurtogena nin yuz yemizleme jelini,reklamlarda gordugun etkili sandigim ama hic ise yaramayan vichy normaderm temizleme jeli dahil o kadar cok malzeme kullandimki ama sebamed likit kadar hicbiri mukemmel degil.Eger hala denemediyseniz siddetle tavsiye ederim.hem derinlemesine temizliyor hemde cildi hassaslastirmiyor.

Hangi cilt tipine sahipsin ? Her cilt tipine iyi geliyır mu ya da her cilt tipi için ayrı ayrı ürünü var mı sebamedin ?

Sebamedin her cilt tipi için ürünü var bildiğim kadarıyla. Ben de deneyeceğim.

ben tüm ürünlerini kullandım.yüz temizleme jeli güzeldi ama diğerlerini pek sevmedim.tonikle nemlendiricinin kokusu çok çok kötü geldi bana.zaten tonik su gibiydi,anlayamadım,bi garipti.

fisfisfis

doğal bir ürünün kokusu bu şekilde olur. içerisinde parfüm olmadığından dolayı doğal kokusu bu şekildedir. ben kullanıyorum çok güzel temizliyor ve nemlendiriyor.

ayrıca şu an bir kampanya yapmışlar markası ne olursa olsun boş ambalajı götürüyorsunuz dilediğiniz dermokil marka cilt bakım ürününü 5 TL indirimli alıyorsunuz.:KK52::KK52:

doğal bir ürünün kokusu bu şekilde olur. içerisinde parfüm olmadığından dolayı doğal kokusu bu şekildedir. ben kullanıyorum çok güzel temizliyor ve nemlendiriyor.

ayrıca şu an bir kampanya yapmışlar markası ne olursa olsun boş ambalajı götürüyorsunuz dilediğiniz dermokil marka cilt bakım ürününü 5 TL indirimli alıyorsunuz.:KK52::KK52:

Teşekkürler bilgilendirme için..

X