Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum
Kendime oy vereyimde burda bari beni geçmemersi şekerim. demokrasiye katkımız olsun..:))
cıss. sakınn vermeeeeKendime oy vereyimde burda bari beni geçme
İşte tüm siteyi tanıyan üye azdır, estetik bölümündeki kaç üye tanınıyor? Ya da gebelik, tüp bebek bölümünde yazanlardan kaçı biliniyor?evt çok takılmamak lazım tam adil olması için listeyi verenlerin tüm siteye vakıf olması gerek :) bende aklıma gelen üyeleri söylemek istedim. vakıflık zaten geniş alanı olan bir kelime burdan eğlence amaçlı olduğı zaten belli bu yarışmanın.
yani benim vakıf olduklarıma hiç aşina olmayanlar var ne yapacaz onu
Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum
demokrasi için bir oy bir oydur. iyiki verdin :)
Mune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhaldeGüçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi
hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo
tamam hodri meydan
başa çıkamadığım muhalefetsin napayım
aneemmm ben seni genç sanıyodummm
sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn
vayyyyy 3 ledik deyzeleri
aynen.bu noktada adalet kavramı anlamını kaybedince sağlanamayacak yani, eğlence diye bakıp birbirine girmemeli kimse.yada küçümsememeli.İşte tüm siteyi tanıyan üye azdır, estetik bölümündeki kaç üye tanınıyor? Ya da gebelik, tüp bebek bölümünde yazanlardan kaçı biliniyor?
Üye profillerinin geneline bakıldığında, çoğu ilgi alanına göre bir bölüm seçip orda Zaman geçiriyor, başka bölümleri ve üyeleri tanımıyor bile, misal anneler topikleri var, diyet topikleri var, orda yazanlar burada adaylar çıkartsalar hiçbiriniz onları tanımazsınız, bu kişiler neye göre aday gösterilmiş dersiniz.
Editörlerden bile en çok adına denk geldiklerinizi tanırsınız, mesela bizim seaBahAR diye bir editörümüz var tanıyor musunuz? nilim var.
Editörlerin kendi aralarında oylandığı kategori olsa en çok bildiklerinize oy verirsiniz çünkü bazılarını tanımıyorsunuz.
Bende onu diyorum ama işte.aynen.bu noktada adalet kavramı anlamını kaybedince sağlanamayacak yani, eğlence diye bakıp birbirine girmemeli kimse.yada küçümsememeli.
Ben de kime vereceğimi bilememiştim, sana verdim gitti, yoksa kendime verecektim çünkümersi şekerim. demokrasiye katkımız olsun..:))
Ben de kime vereceğimi bilememiştim, sana verdim gitti, yoksa kendime verecektim çünkü
Oylar oky'ye
Yeni nesil Voltranı bilmez, He-Man'i bilmez sonra herşeye vakıfız derler, ben He-Man'le Voltran'ı, Uçan Kaz'ı bilmeyene herseye vakıf dememMune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhaldeGüçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi
hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo
tamam hodri meydan
başa çıkamadığım muhalefetsin napayım
aneemmm ben seni genç sanıyodummm
sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn
vayyyyy 3 ledik deyzeleri
Bana verebilirsin efideevt çok takılmamak lazım tam adil olması için listeyi verenlerin tüm siteye vakıf olması gerek :) bende aklıma gelen üyeleri söylemek istedim. vakıflık zaten geniş alanı olan bir kelime burdan eğlence amaçlı olduğı zaten belli bu yarışmanın.
yani benim vakıf olduklarıma hiç aşina olmayanlar var ne yapacaz onu
Yeni nesil Voltranı bilmez, He-Man'i bilmez sonra herşeye vakıfız derler, ben He-Man'le Voltran'ı, Uçan Kaz'ı bilmeyene herseye vakıf demem
Ben biliyom, ben biliyom.Yeni nesil Voltranı bilmez, He-Man'i bilmez sonra herşeye vakıfız derler, ben He-Man'le Voltran'ı, Uçan Kaz'ı bilmeyene herseye vakıf demem
sana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızımBana verebilirsin efide
İnan gebelik hakkında da süs püs konusunda da çok şey bilirim,2 yıldır manikür yaptırmak için para vermedimİİBF mezunuyum zaten ekonomi benden sorulur, dış politika desen zehir gibi.
Fizik ve Kimyadan pek anlamam ama istersen oylama bitene kadar öğrenirim
sana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızım
aynen.bu noktada adalet kavramı anlamını kaybedince sağlanamayacak yani, eğlence diye bakıp birbirine girmemeli kimse.yada küçümsememeli.
Bende onu diyorum ama işte.
Ki bu enler senelerdir yapılır, mazisi çok eski, bu sene popüler görülüp aday gösterilenler, bir sonraki enlerde olmayabiliyor, bu bir döngü, bu sene favori olanlar belki seneye olmayacaklar, bilemeyiz ki.
Şöyle geçmiş tarihli enler yarışmalarına göz atsanız görürsünüz zaten, sürekli bir değişim yaşanmış.
Hey girdi günler heyyy deyip size eny, aşkperisi, sonyaprak, 1Kumtanesi, AYN, Kakule, halley, canavar, Zepp, Che, mimi45 desem kim bunlar dersiniz, sitede çok eskiden yazdıklarıyla kendilerini okutan üyelerdi ama şimdi yoklar.
Bu sebeple böyle şeylere takılmamak ve dediğin gibi küçümsememek lazım, eğlenmeye bakacaksın.
He patron dese ki 1. olana sitenin anahtarını vereceğim, sonuna kadar hırs yap
Dante gibi ortasındayız ömrün den halliceyim , artık sen teyze mi dersin , abla mı , şişşt hop aus mu
Gördün mü sen en vakıf'ını buldun, ben iibf mezunu değilim, manikür hiç anlamam, çıt çıt keserim tırnaklarımısana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?