En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım

Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz

Benim kimseyle isim yok ondan saymamistir
Vallaha iki gruba da koyamadım, sana mı versek oyları acaba

İşte aslında o yüzden Zamanında açılmıştı ama bu gece anketleri yeniden ekleyecek yönetim, zaten ben, Nevreste ve bildiğim kadarıyla Kazen kategorilerden çıkıyoruz, benle Kazen birtek eli maşalı da oluruz.
Nevreste de belki yemekle alakalı olanda.

Böylece yorgan gider kavga biter umarım

Verin kiz ne olacak ben kendime verdim :))

Ausencia marilyn monroe ikinizin rekabetini çok merak ediyorum, diyaloglarınızla iyice merak uyandırıyorsunuz bende.
Heeeee bakalım ne olacak, Ausu geçeceğim, marilyn'i geçeceğim nidaları olacak mı hahahahahahaha

demek adımı sen verdin artık arkanı kolla kızım çok pis sıkarım övünmek gibi olmasın

Ben liste yazıp veremeyecek kadar yaşlı bir kadınım güzel evladım Senin mesajlarını dünden beri görüp gülüyorum o istinaden şeyettiydim

Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .

Benim hepi topu bir yerde adaylığım var Marilyn maşallah her yerde . Benim yaşıma hürmeten çekilir o da kategoriden eminim

Çaktırma rekabetinizi körüklüyorumay hemen tolin 'le işbirliği, işbirlikçi seniiii

Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .
aynen benim adayım da girmemiş ki kendisi cidden muhalefettir, listede bariz Türkiye ve Dünya Gündemi ağırlığı var.

Tam beni anlatmışsın müdürüm arkadaşlarımın yarısıyla ne siyasette uyuşuyoruz nede yaşam tarzı olarak ama ben daha çok gülüpmeğlenmemize bakıyorum kimseyede kinlenmiyorum sanal ortam.
Partilerde bize madalya takıcaklar bak ne güzel bizim için kavga ediyorlar diye

Şu an kendimi elinden elma şekeri alınmış bir çocuk kadar mutsuz hissediyorum Bari o kategoride kalsaydın Mune

Benim hepi topu bir yerde adaylığım var Marilyn maşallah her yerde . Benim yaşıma hürmeten çekilir o da kategoriden eminim

Ben adil oynamam

He valla, az biraz gamsız olacaksın hayatta, aaaa valla kaz ayağı oluyor herşeyi dert edince
Hayat dediğinden keyif alacaksın ki tadı çıksın

şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin bari bende sizi severek okuyorum mantıklı yorumlarınız güzel uslubunuz hoşuma gidiyor en vakıflarda adınız geçmeliydi bence o topik çok eksik zaten neyse.

şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin bari bende sizi severek okuyorum mantıklı yorumlarınız güzel uslubunuz hoşuma gidiyor en vakıflarda adınız geçmeliydi bence o topik çok eksik zaten neyse.

Teşekkürler . Daha her yere vakıf olacak kadar kalamadım sitede , 1,5 yıldır yoktum yeni döndüm .

Gencim yahu ( 37) öyle listelerle uğraşmamak için yaşı bahane ediyorum arada iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…