- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayımBu bölümde oy bile kullanamadım ben..adayları şöyle bi düşündüm de hakkaten muhalif göremedim...kendimden şüphe edip sözlüğe baktım
Bari doğru düzgün bi şeye aday gösterilseydim yaaa...bide öndeyim iyi mi
Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcazSen şimdi böyle detaylı durum analizi yapınca @Bilgece ye veresim geldi, sonuçta o iki gruba da muhalefet o zaman
(yabancısıyım buraların azıcık daha tüyo ver , sana mı versem oy acaba , sen de hep uzun uzun yazıyorsun , kesin arada muhalefet yapıyorsundur)
Vallaha iki gruba da koyamadım, sana mı versek oyları acabaBenim kimseyle isim yok ondan saymamistir
İşte aslında o yüzden Zamanında açılmıştı ama bu gece anketleri yeniden ekleyecek yönetim, zaten ben, Nevreste ve bildiğim kadarıyla Kazen kategorilerden çıkıyoruz, benle Kazen birtek eli maşalı da oluruz.Üyeler konuyu görseler de dürtmeden ciddiye almıyorlar ya. Mesela yemek yarısması topiğinde de öyle oldu, konulara mesaj bırakılıyor imzalara ekleniyor ama özel mesaj atmadan önce max 50 kişi oy kullanıyordu şimdi 500 falan oldu. Niye böyleyiz bilmiyorum illa özel olarak söylenecek. Tuh ya zaman kalmadı gercekten de. Adaylar gönderilecekteeee, en cok oy alanlar belirlenip oylama acılacaktaaa oylanacaktaaa. 1 aydan az zaman kalmış yetişmez haklısın. Böyle kalsın abla bosverin ya.
Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım
Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz
Vallaha iki gruba da koyamadım, sana mı versek oyları acaba
Ellerin dert görmesin, birde benim için patlat
demek adımı sen verdin artık arkanı kolla kızımçok pis sıkarım övünmek gibi olmasın
Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım
Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz
Vallaha iki gruba da koyamadım, sana mı versek oyları acaba
Ausencia marilyn monroe ikinizin rekabetini çok merak ediyorum, diyaloglarınızla iyice merak uyandırıyorsunuz bende.
Heeeee bakalım ne olacak, Ausu geçeceğim, marilyn'i geçeceğim nidaları olacak mı hahahahahahaha
aynen benim adayım da girmemiş ki kendisi cidden muhalefettir, listede bariz Türkiye ve Dünya Gündemi ağırlığı var.Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .
rekabet olması için önce aday olmak lazım yalnız
Tam beni anlatmışsın müdürümBizi siyaset bozdu diyorsunamanın aslında siyaset dediğinde nedir, kanlı bıçaklı olmaya bile gerek yok, yazarsın fikrini çekilirsin, başka bir bölümde bir araya gelince Güler eğlenirsin, 3 günlük dünya
Şu an kendimi elinden elma şekeri alınmış bir çocuk kadar mutsuz hissediyorumAusencia marilyn monroe ikinizin rekabetini çok merak ediyorum, diyaloglarınızla iyice merak uyandırıyorsunuz bende.
Heeeee bakalım ne olacak, Ausu geçeceğim, marilyn'i geçeceğim nidaları olacak mı hahahahahahaha
Benim hepi topu bir yerde adaylığım varMarilyn maşallah her yerde . Benim yaşıma hürmeten çekilir o da kategoriden eminim
He valla, az biraz gamsız olacaksın hayatta, aaaa valla kaz ayağı oluyor herşeyi dert edinceTam beni anlatmışsın müdürümarkadaşlarımın yarısıyla ne siyasette uyuşuyoruz nede yaşam tarzı olarak ama ben daha çok gülüpmeğlenmemize bakıyorum kimseyede kinlenmiyorum sanal ortam.
Partilerde bize madalya takıcaklar bak ne güzel bizim için kavga ediyorlar diye
şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin bariBen liste yazıp veremeyecek kadar yaşlı bir kadınım güzel evladımSenin mesajlarını dünden beri görüp gülüyorum o istinaden şeyettiydim
Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .
Kalayımda benle uğraş değil mi? Guzel oluyor böyle didişmesi tabiiŞu an kendimi elinden elma şekeri alınmış bir çocuk kadar mutsuz hissediyorumBari o kategoride kalsaydın Mune
Ben adil oynamam
Aynen zaten yaşlıyızHe valla, az biraz gamsız olacaksın hayatta, aaaa valla kaz ayağı oluyor herşeyi dert edince
Hayat dediğinden keyif alacaksın ki tadı çıksın
şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin baribende sizi severek okuyorum mantıklı yorumlarınız güzel uslubunuz hoşuma gidiyor en vakıflarda adınız geçmeliydi bence o topik çok eksik zaten neyse.
Yaşlıııı kimmmmmm
Kalayımda benle uğraş değil mi? Guzel oluyor böyle didişmesi tabii
Mune kalsın yaz 333'e gönder
Seni Allah bildiği gibi yapsın, kahkaha patlattımNumara eksik veya yanlis diyor abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?