- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu zımpırtı çalışmıyo ki
Hadi ya, ben de insanlari bosuna etiketleyip duruyorum desene. Biri merveyi cagirsinya bu zımpırtı çalışmıyo ki![]()
bence bensibelim daha muhalefet : )Hadi ya, ben de insanlari bosuna etiketleyip duruyorum desene. Biri merveyi cagirsin![]()
Onu sürekli banlanmasindan site de fazla göremiyoruz kibence bensibelim daha muhalefet : )
he evet o da var tabi,ama her şeye muhalefet : )Onu sürekli banlanmasindan site de fazla göremiyoruz ki![]()
Ben de ilk defa oy kullaniyorum, niye ki acaba cok merak ettim :)he evet o da var tabi,ama her şeye muhalefet : )
iki gün aktif,bir hafta banlı
bu arada şunuda açıklıyım,ben üye olduğumdan beri
kimseyi aday göstermedim,oyda kullanmadım,kullanmıcamda
bu senede böyle,izliyorum sadece : )
bana göre bir şey değilde ondan : )Ben de ilk defa oy kullaniyorum, niye ki acaba cok merak ettim :)
Ahahaha. Haklisin aslinda ama o pek polemigi/muhalefetini surduremiyor. Ilk anda basiyor hakereti banlaniyor. O uzden pek firsat kalmiyor tartismaya.bence bensibelim daha muhalefet : )
olsun bayılıyorum ben sibele : )Ahahaha. Haklisin aslinda ama o pek polemigi/muhalefetini surduremiyor. Ilk anda basiyor hakereti banlaniyor. O uzden pek firsat kalmiyor tartismaya.
Oylar mervişeeee!![]()
İslamiyete,ev hanimlarina,dullara,bekarlara,evde kalmislara,tum kadinlaraSibel, İslamiyete tepki olarak doğmuş![]()