En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

nivea pure invisible,fa kullanmıştım bi ara ondanda memnun kaldım.fiyatına göre iyiydi.she çok berbat.kokusuna kapılıp aldımikeşke almasaydım hiç korumadı.rexonada kullandım ama roll-ondanda spreyleri çok iyi rexonananın özellikle powder ve nutritive.nutritive in kokusu aynı johnsons baby bed time gbi kokuyo bayılıyorum:) alıcak arkadaşlara tavsiyem she ye para vermeyin:)

kesinlikle nivea pearl & beauty.. rexona kullandım güzeldi, dove kaşıntı yaptı ancak kokusu hoş..

kesinlikle ve de kesinlikle Rexona Citrus.ama stick şeklinde değil de,ucu bilyalı olanlardan.muh-te-şem.asla değiştirmeyi düşünmüyorum.ter kokumu unuttum ayol.

Bugüne kadar bir çok roll-on denedim. En iyisi Amway'in çıkarmış olduğu. Biraz pahalı ama bir kere kullanan başka markayı kullanmaz. Terlemenizi engellemiyor zaten sağlıklı olanda bu fakat kötü kokudan eser yok.

Avonun Roll-onlarını seviyorum ve kullanıyorum. Avon active balance kokusu çok hoş özellikle çiçeksi ferah Erkek arkadaşım da Nivea kullanıyor ona da bayılıyorum doğrusu

fa,she,nıvea ve rexonayı kullandım en memnum kaldığım ürün nıvea kokusu muhteşem bişe ve rexona oda çok güzeldi bu iki ürünü hala kullanırım misler gibi ohh ohhhh

biotherm kullanıyorum. çok marka denedim, çok da araştırdım. biraz pahalı ama en iyisi.

bende niveanın pudralı pudrasız sticklerini kullanıyorum.geçenlerde sanırım internette gördüm karbonat ile ilgili karbonatı duştan sonra kol altına sürüyorsunuz denedim ben terlemeyi engellemiyo sadece ter kokusunu engelliyo gayet sağlıklı ter bezlerini kapatmıyor tavsiye ederim.

roll onda amway açık ara bir numaradır.onu bir deneyen başkasını kullanamaz,üstelik çok uzun süre gidiyor.
ikinci sırada ise lady speed stick gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…