En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

Fa kullanıyorum ben...çok memnun kaldım...kokusu kalıcı hemen geçmiyo...gün boyu sürüyo temiz koku...

ben ilk 8x4ün bordo renkli olanını kullandım güzeldi , kokusu biraz ağır ama ben ağır koku sevyrm zaten :) sonra adidasın yeşilinden kullandım o da çok güzel kupkuru tutuyo kokusu çok hafif , ve en son she'nin yeşilini çok sevdm parfümünü falan da aldm çok tatlı kokusu. aslında çoğu aynı işi görüyo zaten banyodan çktıktan sonra sürünce. Kızlar çok beğenmş nivea double effect'i bi de onu deneyim be de kaydirigubbakcemile2

lady speed stick 24/7 fruity splash jel hem çok uzun süre gidiyor hem çok güzel kokuyor tek sorun kurumasını beklemeden giyinmeye kalktığında t-shirt ler leke oluyor

bende she nin fun isimli pempe rolonunu kullanıyorum süper bi kokusu var.miss gibi temizlik kokusubayanssulusmile

içerisinde alüminyum bulunmayan ürünler kullanmanızı tavsiye ederim koltuk altı fazla geçirgen bi bölge olduğu için göğüs kanseri riskini arttırıyo ..ve nivea dahil çoğu roll onda alüminyum var

nivea double effect kullandım ama en güzeli rexsonanın intese olanı harika kokuyoo

Ben amway'ınkini kullanıorum body series süpeeer bişey :)
eğer cildin hasassa hiç tereddüd etme derim yerimseniben

bende rexona rollon kullanıyorum ama erkekler için olanından , onlarınki daha güçlü bayan ürünlerinden bence ... yaz kış asla ihmal etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…