• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

Ben yurt dışından almıştım.Garnier'in Roll On'unu..Kullanıyorsun.Kullandıktan sonra hem kupkuru hem de terlemeye ve kokuya izin vermiyor..Harika birşey ben de bir yerlerden sipariş etmeyi düşünüyorum tekar.
 
en beğendğiniz rolon hangisi kızlar.bana öneride bulunur musunuz.hem koku yapmıcak hemde ıslaklık.ayrıca kıyafetlere de bulaşmıcak.malum çıkmıyo bidaha kıyafettenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Valla lady sipistik kullanıyorum bu ara ve hareket ettikçe mis gibi koku geliyor bayıldım herkese tavsiye ederim
 
rexona passion
ay feci bi kokusu var ama büyüğünü bulamıyorum mini boyu var heryerde
ben de buldumu alıyorum üçer beşer
 
Kızlar amwayin roll on'ları gerçekten çook güzell.. Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cok memnunumm
 
kızlar ben roll on kullanamıyorum cok yapıs yapıs gelıyo bana bıde pek hıjyenık degıl gıbı:18:sprey deodorantlar kullanıyorum bu yuzden.dove salatalıklıyı onerırım acayıp dogal ve hafıf bı kokusu var cok cabuk terleyen bırı olmama ragmen kesınlıkle kupkuru oluo:34:ama sakın lımon aromalısını almayın acayıp yapay ve mıde bulandırıcı kokuo
 
Kesinlikle Nivea pearl beauty ve Nivea Double effect.

Ben de bikaç senedir bu ikisinden başka almıyorum Avon falan yaramıyo bana.

Hem çok hoş kokuyor,rüzgar estikçe burnunuza çok ferah kokular geliyor hem de en sıcak yaz günü bile uzun süre rahat ediyosunuz
 
terletmemesi bakımından lady speed stick jel i çok sewiyorum kokuları da ayrı süper fakat bi süredir kullanmıyorum koltuk altlarımdaki lenf bezlerinde şişme oluyor bunu kullandıktan sonra :(
şuanda seba med deodorant roll-on fersh kullanıyorum terletiyor fakat kötü koku oluşumunuda engelliyor kullananlar bilir hatta çok hafif fresh bi koku geliyor yoğun yoğun koksun istiyo insan :)
 
Sebamed, çünkü alüminyum içermiyor. Al içerenler terlemeyi engelliyor ama kanserojen.

Alüminyum sebamedde yok, bir de nivea nın bir çeşit ürününde de yok.

Yalnız Nivea bence başarısız. Ama sebamed süper.

Yalnız Al içermediğinden terlemeyi engellemiyor kokuya ise kesin çözüm.


"İngiltere'de Keele Üniversitesi'ndeki bilim adamları Wythenshaw Hastanesi'nde tedavi gören 17 kanser hastasının göğüs tümörlerini inceledi. Kanser dokularında alüminyum tespit edildi. Ayrıca göğüs dokusunun dış kısmında da alüminyum yoğunluğunun arttığı açıklandı. Daha da önemlisi; koltuk altına daha yakın olan dış bölgedeki bu yoğunluğa ter önleyicilerin neden olabileceği sonucuna varıldı.

İngiltere'deki Reading Üniversitesi'nden Dr. Philippa Darbe de benzer bir sonuca vardı. 20 göğüs tümörünü inceledi ve bunların 18'inde çoğu ter önleyicilerde koruyucu olarak kullanılan parabenler tespit etti. Bilim adamı sonuçları kamuoyuyla şu cümlelerle paylaştı: "Yeni bir çalışma yaptık. Kimyasal olarak 20 tümörün 18'inde paraben tespit ettik. Bu da göstermektedir ki cildimize yaptığımız bazı uygulamalar buna sebep oluyor. En olası adaylar ise deodorantlar, antiperspirantlar (ter önleyiciler), kremler ve vücut spreyleri."

Paraben ve alüminyumun zararlarına gelince... Fazla alınan alüminyum uzun dönemde sağlık sorunlarına yol açıyor. Birçok bilim adamı kanserle alüminyum arasında önemli bir ilişki olduğunu iddia ediyor. Çünkü bu metal DNA'yı bozuyor. DNA kırılması da kansere yol açıyor. Piyasadaki sticklerin hepsinde alüminyum bulunuyor. Deodorant sticklerin olmazsa olmaz bu maddesinin en önemli fonksiyonu, deri gözeneklerini tıkayarak terlemeyi önlemesi. Hanımların kullandığı ürünlerde alüminyum oranı yüzde 10-25'ken; beylerinkinde daha fazla. Çünkü kadınlara kıyasla erkekler daha yoğun terliyor. Önlemek ise bu zararlı kimyasala düşüyor.

Methylparaben, ethylparaben, buthylparaben ya da benzylparaben gibi farklı çeşitleri bulunan parabenler petrolden elde ediliyor. Binin üzerindeki üründe kullanılsa da başlıcaları fondöten, pudra, göz farı, maskara, makyaj temizleyiciler, ruj, çabuk kuruyan ojeler, nemlendirici losyon ve kremler, diş macunu, diş tozu ve temizleyicileri, güneş yağları, cilt temizleyiciler, terlemeyi önleyici deodorantlar ve sabunlar. Çünkü bu ürünlerin neredeyse yarısı saf sudan meydana geliyor. Kimyasal olarak bir karışımın içine su girdiğinde ise ürünün raf ömrünü uzatabilmek, içeriğinin bozulmadan kalabilmesi için bu koruyuculara ihtiyaç duyuluyor. Benzoik asidin bir türevi olan zehirli parabenler, vücuttaki östrojeni taklit ediyor. Göğüs kanserli kadınların tümör örneklerinin içinde bolca bu maddenin bulunmasının sebebi olarak da bu özelliği gösteriliyor. Östrojen hormonu vücutta ne kadar artarsa göğüs kanseri riski de yükseliyor.

Tüm kanıtlanmış sakıncalarından dolayı bazı Batı Avrupa ülkelerinde parabenlerin kullanımı yasaklanmış ya da sınırlandırılmış. Bilinçli tüketici oranının artması sebebiyle de içeriğinde alüminyum ve paraben bulunmayan stickler, roll-on deodorantlar imal edilmiş. Yalnız bu ürünlere Türkiye'de ulaşmak hem kolay değil, hem de fiyatları 40-50 TL arasında değişiyor. Günümüzde parabenli ve alüminyumlu ürünlerin fiyatlarının 7-9 TL arasında değiştiğini düşünecek olursak; hem daha ucuz hem de sağlıklı alternatiflere ihtiyacımız olduğu bir gerçek... (Aksiyon)"
 
Back