En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

en beğendğiniz rolon hangisi kızlar.bana öneride bulunur musunuz.hem koku yapmıcak hemde ıslaklık.ayrıca kıyafetlere de bulaşmıcak.malum çıkmıyo bidaha kıyafettenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

celebre NİN ROL ONU GÜZEL AMA İLK KULLANIMDA DEĞİL 8 .DEN FELAN SONRA ACILIYO SÜRDÜKTEN SONRA1 DK BEKLE SONRASI MÜKEMMEL

en beğendğiniz rolon hangisi kızlar.bana öneride bulunur musunuz.hem koku yapmıcak hemde ıslaklık.ayrıca kıyafetlere de bulaşmıcak.malum çıkmıyo bidaha kıyafettenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

BEN AMWAY DİSTRİBÜTÖRÜYÜM
AMWAYİN STİK YADA ROOL ON LARI ÇOK SATAN ÜRÜNLER ARAASINDA ŞİDDETLE TAVSİYE EDEBİLİRİM

xxxxxxxx bu linkten AMWAY ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEBİLİR ,SİPARİŞİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse dove u yazmamıs fiyatı bazen 7,5 lirayaı buluyorama kampanyaları takip edince5,5-6 ya dove bulabilrisin ve gerçekten cok ferah temiz kokmanı saglıyo sabun gibi temiz pudra kokusu gibi hafif dovun rolonu da spreyi de balmı da guzel ben ter kokmamı saglıyor

ben bu güne kadar bütün markalaraı kullandım ama enn iyisi dove stick beyaz klasik hiç ter kokturmuyor ve hatta terletmiyor ve ferah bir kokusu vaar sabun gibi kokusu var
roll-on da da nivea iyi yani
ama tabi bu kullandığımız bütün roll-on ve stick deolar içerikleri temiz olsaydı birde doğal olsalardı çok zaararlılar işte

nivea pearly&beauty çok memnunum evdeki bitmek üzere ama hiç bi yerde bulamıyorum

avon ve nivea nın kullanırım sürekli.bu sefer bi değişiklik olsun dedim flormarın aldım güzel aslında kokusu da baya bi kalıcı

Yıllarca Nivea nın beyaz olanını kullandım ama 1 yıldır yves rocher ın roll on larını kullanıyorum, çok güzel kokuyorlar.

kullanmış ürün rol on değil ama güzel bir ürün ter kokusunu önlüyor yıllardır kullanıyorum ben deo tak:128:

Arkadaşlar yazdığınız ürünlerin hepsi kozmetik ve ter kokusu için yeteri kadar etkili değiller. 48 saat rexona bile!! Bu yuzden dermokozmetik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. Ben deotak kullanıyorum ve çok memnumum. Sizin de başka dermokozmetik önerileriniz varsa lütfen paylaşın.

ben rexona clinical protection kullanıyorum gerçekten çok memnunum kremsi bir kıvamı var biraz pahalı ama değiyor bence. deodorant olarakta rexona shower clean kullanıyorum mis gibi oh.

Rexona almış annem, siyah güya iz bırakmayanlardan.. Bir deneyeyim dedim. Çok da bayılmadım.
Avon-For Away kullanıyorum, bitsin yine ona devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…