En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

birkaç markanın roll onunu beğenerek kullandım, en beğendiğim ve şuanda da kullandığım amway body series deo & antiperspirant roll on ne kıyafetlerinizde bir iz bırakıyor ne de ter kokusunun t'sini hissediyorsunuz. Terlediğinizde vücudunuz ter kokacağına bu roll on'un kendi kokusundan kokuyor ki bu çok önemli bir nokta. Benim beğendiğim bir kokuya sahip, pudramsı bir kokusu var. Ayrıca bu roll on'un deodorantıda var ancak o pudralı olduğu için sıkarken dikkat etmek gerekiyor yoksa iz bırakıyor. :)

niveanın doğal serisini öneririm gerçekten 24 saat kokuya karşı koruyor üstelik alüminyum ve zararlı maddeler içermiyor

amway'in body serisi mukemmel gercekten... senelerdir kullaniyorum hic sikinti yok ... ne bi iz , ne bi ter kokusu ... terleyince cok guzel kokuyorsunuz ...

rexona shower clean fresh dedorantınıda aldım spor salonunda parfüm niyetine kullanıyorum çok güzel kokuyor ter kokusunu da önlüyor bi de nıveadan memnunum :)

Roll-on değil stick bir ürün önereceğim : Rexona clinical protection.herhangi bir rexona değil illa da bu olacak.Mis gibi kokuyor, terletmiyor, iz miz de bırakmıyor.İçeriği ne kadar temiz o kısmını bilmiyorum.

Roll onlar bende pek etkili olmuyor denemediğim roll on kalmadı. Sprey deodorantlarıda kullanamıyorum ben Pudrasız deolar hiç etkili değil hiç bir faydası olmuyor pudralı deolarıda sıktığım anda acayip boğuluyorum En son nivea stick deodorant aldım okadar etkisini gördüm ki hem terlememde minimum bir azalma oldu hemde gün boyu miss gibi koktu koltukaltlarım. Stick lerin genel olarak kıyafette iz pırakma porblemi oluyor evet ama sürdükten 1-2 dk sonra giyindiğim zaman hiç bir problem yaşamadım :) Nivea double effect stick aldım ben ve kokusuna bayıldımm :)))

kullandığınız rollonların içeriğinde aliminyum bulunmadıığından emin olun derim ben. çünkü eğer bir araştırma yaparsanız bu roll on ların içindeki aliminyumun deri altında birikerek derinin oksijen almasını önlüyor ilerde meme kanserine yol açıyor. Doğal organik içerikli ürünler var gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz mesela Ersağ markası eğer ilgilenen olursa özelden bana yazabilir

yıllardır deo tak kullanıyorum roll on hiç sevmiyorum ıslaklık bırakıyor ve sarartıyor kıyafeti
benim tercihim yıllardır deo tak ergenlikten bu yana kullanıyorum şuan 23 yaşındayım
fiyatı pahallıda değil 10 lira felan 1 sene yetiyor bana memnun kalırsınız mutalaka deneyin derim

Nivea - Yaseminli olan da Lotus çiçekli olan da çok güzel. Alüminyum içermiyorlar

biotherm deo pure en sevdiğimm
zaten bu deolar roll onlar koltuk altı kararması yapar diye korkuyorum ondan kaliteli kullanıyorum..
ayy bide kokusu ağır şeyler sevmem parfümümü bastırmasın diye nerdeyse bu hiç kokmuyo çok hafif bi pudra kokusu sadece miss..

Ben Fa, 8x4 ve Emotion kullanıyorum. Nivea yı çok önerenler olmuş, bir de ondan alacağım. Bir kaç aydır başladım roll-on kullanmaya ve bazen koltuk altımda kaşınma oluyor acaba onlardan mı diyorum. Hani terlemeyi önlediği için cilt nefes alamıyor mu acaba. Ama evet benim gibi banyodan çıktıktan hemen sonra bile terleyip kokanlar için çok iyi yani. Yazın değil de kışın giydiğim trikolar, kazaklar hemen koku yapıyor terlediğim için, sinir oluyorum, uzun süre giyemiyorum bir kazağı. Şimdi terlesem bile hemen kötü kokmuyor en azından.

canım naylon giyiyosundur ondan koku yapıyodur pamuklu giyecekler kullanmaya çalış..
bide içindeki bi kimyasal sana dokunuyodur ondan kaşıntı yapıyodur daha fazla kendini alerjiye çevirtmeden bırak.. çünkü koltuk altıda bir alerji yaparsa tedavisi çok zor oluyo ıslak bi bölge olduğu için daha kötü olabilir aman dikkat..

Teşekkür ederim ilginize. Ben giysi alırken özellikle dikkat ederim naylonumsu olmamasına zaten. Ama benim durduk yere bile terleyen bir vücudum var yani üşürken bile terlerim bazen. Yün kıyafetler teri çekmediği için koku yapıyor, bu yüzden kışın daha çok rahatsız oluyorum. Kaşıntı konusunda sanırım alerji yapıyor bende, evet.

Roll On her şekilde ıslaklık bırakıyor.
Stick deodorantlar en güzeli.
Ben Rexona'nın iz bırakmayan stick deodorantını kullanıyorum.
Siyah kutulu olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…