eee benim annem dünyada cinsellik diye bir şey yok, hiç icat edilmemiş gibi yaşıyor ona kalırsa. 5 çocuk doğurdu.
herhalde hepimizi leylekler getirmiş. sizin anneniz öyledir benim annem böyledir, ne yapalım? annelerimizi mi ödünç verelim konu sahibine?
tamam hep birlikte el ele tutuşup burada çok suçlu bir anne vaaar, diye bağıralım, oldu mu?
yahu hadi kadın çok suçlu (ki bu bir suç da değil de neyse kabahatli, ayıp ediyor) diyelim, sonra?
kadını sabaha kadar suçlasak ne olacak? çözüm mü? çok enteresan bir toplumuz ha hakketen. (konu sahibi annemin bu yaptığı normal değil demi, bana bi şey diyin diyor olsa, biz tasdik edelim, eyvallah da, kız çözüm arıyor ya hani).
bakın ortada şikayet filan edilebilecek ya da birisinin müdahele edebileceği vs. hiç bir şey yok. yetişkin bir kadın yetişkin de bir sevgili var, sapık manyak şey de değil yaptıkları, bu kız evde olmasa hiç sorun olmayacak bir şey. kötü, maruz kalması zor, aşırı sinir bozucu, hele bizim toplum için zaten tüüü kakaaa, tamam da. çözüm? annenin ağzına bant mı yapıştıralım?
annesiyle de zaten kötü olmak istemiyor konu sahibi, anladığım
en olup olabilecek şey yine taşınması, uygun bir çözüm bulmaya çalışması.