Biz de evde sıkılmıyoruz zaten, duvarlarda üstümüze gelmiyo yanimizda oturuyoGezenlerin canı can,bizim canımız patlıcan
Neyse ,yarin bir hava aliriz artik bos yollardaBiz de evde sıkılmıyoruz zaten, duvarlarda üstümüze gelmiyo yanimizda oturuyo
Ne sormuşBana biri soru sormuş, tövbe estağfurullah,jinekolog mu sandı beni acaba
Kendimi aticam yollaraNeyse ,yarin bir hava aliriz artik bos yollarda
Profilimdeki şarkının yorumlarindaNe sormuş
Kendimi aticam yollara
Hayırlı günler cennam bugün pazarya bir türlü girip yazamadım
Bana her gün Pazar ya,ondan merak ettim kuzumHayırlı günler cennam bugün pazarya bir türlü girip yazamadım
Sana da canımHerkese hayırlı pazarlar canlar
İyiyim canım benimBana her gün Pazar ya,ondan merak ettim kuzum
Anladim canimİyiyim canım benimeşim evde o yüzden girip çıkıyorum neyse işim bitti şimdilik nasılsın cennam ❤
Vakit geçmiyor haklısın canımAnladim canimİyiyim ben de,arada buraya geliyorum,arada çıkıyorum,vakit geçiriyorum iste :)
Aynen canim ,tek iyi yonu ortalik sessizVakit geçmiyor haklısın canım
Aynen öyle cennam inşallah bu günlerde geçicek allahın izniyleAynen canim ,tek iyi yonu ortalik sessizSagligimiz olsun da,vakitte gecer,her sey olur
Külliyen yalan ,bizim hakkımızda konuşuyor diyenlere teessüf ederiz
Amin kuzum, insallahAynen öyle cennam inşallah bu günlerde geçicek allahın izniyle
Hepi topiu günde şuraya üç beş mesaj yazıyoruzKülliyen yalan ,bizim hakkımızda konuşuyor diyenlere teessüf ederiz