Tavuk Yemekleri En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Yaaa yeni yıl hiç üzmesin seni herseyin tıkırında işlesinn inşallah 🥰🥰 evet ya nickimi değiştim ya bıraz tanınmak zor oluyor ama sen şıp dıye tanıdın sagol elhanım💜💜 bende ıyıyım bı kısıtlamalar cok ıyı geldı evde kafamı dınlıyorım uzun suredır yapmayı dusundugum ama erteledıgım ne varsa yaptım sayılır evde 😁
Yeni yıla ne kadar çok güzel anlamlar yüklersek bize onu vereceğine inanıyorum. Hiçbirimizi üzmesin canım dilekler müşterek:KK68::KK68:
Evde mutlu hissetmek kendi kendimizle olmak da güzel. Erteledigim şeyler dedin de bak bunu ben de düşüneyim harika fikir... sıkıldım demektense :super::super:

Yeni yıla ne kadar çok güzel anlamlar yüklersek bize onu vereceğine inanıyorum. Hiçbirimizi üzmesin canım dilekler müşterek:KK68::KK68:
Evde mutlu hissetmek kendi kendimizle olmak da güzel. Erteledigim şeyler dedin de bak bunu ben de düşüneyim harika fikir... sıkıldım demektense :super::super:
Aynen elhanımm hem zaman gecmiş oluyor hemde yapmam gereken birşey daha bitmiş oluyor tavsiye edıyorum ben verim aldım🥰🥰 seni özlüyoruz musaıt oldugun zamanlar daha sık gel bu topiğe :KK60: :KK60:

Ablam ben etiket yapmıyorum sanki böyle zorla davet edip ,yarışmaya çağırıyor gibi oluyorum.Sen yoğunsun biliyorum.Yoksa aklımdasın:KK60:Arada muhteşem enerjin ile sohbetlerimize katıl yeter:KK60:
Canımın içi çok zarifsin her zamanki gibi... :KK36: :KK36:
Sohbetlerinize katılmak benim için şereftir. Çok teşekkür ederim. Öperim gül yüzünden. :KK60:

X