- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
ManyakTavuk beslemiş de olabilirsin. Şu aralar yumurtluyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ManyakTavuk beslemiş de olabilirsin. Şu aralar yumurtluyorum çünkü
Şimdilik kac tarıf oldu pekiYok canım isteyenleri reddetmiyorum ayrıca amacımız zaten çok tarif gelmesi:)O zaman yarışma popüler olmuyor.Diplere mi düşelim ne diyorsun
Ben nene miyimYenge de teyze de hatta nene de istersen
Diplere düşmek mi ben o açıdan düşünmedimYok canım isteyenleri reddetmiyorum ayrıca amacımız zaten çok tarif gelmesi:)O zaman yarışma popüler olmuyor.Diplere mi düşelim ne diyorsun
Jenna senden büyük müüüüğğğğ?!Evet aynı yaşlardayız.Hatta yasmin ile aynı yaştayız,jenna benden büyük:)
Nevoş diyebilirsin:)
Beni pişirin bu ayManyak
Iste onu diyorum anlamiyoBen nene miyim
Daha 15 canım:)Şimdilik kac tarıf oldu peki
Taze piliçsin malum cabuk pisersinJenna senden büyük müüüüğğğğ?!
Beni pişirin bu ay
Belli oldu kesin 30 olur hatta gecerDaha 15 canım:)
Yarım saate olurumTaze piliçsin malum cabuk pisersin
Yani 30 değilse 20-23 kesin olur:)Belli oldu kesin 30 olur hatta gecer
Ben sobada yapcam o sayilirmiHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum ona çok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
İşte sık gelmeyince acaba katılır mı diye bilinmiyor ve o sebeple etiket yok canım:)Etiket yapanimiz olmasa da şükür bu kategoriden de geri kalmadık
Heh işte bunu tahmin etmistimHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum ona çok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
Sobaya kazık çakabilirsen neden olmasınBen sobada yapcam o sayilirmi
E Elif_Eylul onu aldı zaten kadın köyde yaşıyor niye yapmasınHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum ona çok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
Abla mı ?Nevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile @yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim