- 28 Haziran 2011
- 59.375
- 149.818
Neyse hadi hepinize tünaydın öpücüğü dağıtayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse hadi hepinize tünaydın öpücüğü dağıtayım
Biz fransız kalalım diye zaarGünaydınlar canlar
Gece ne çok konuştunuz yahu bilmediğim konular, böyle izledim sizi
Bende yakın geçmiş hiç yok Hele 15-20 sene öncesi bitik Arkadaşlarım bekarken yaptıklarımı anlatıyor, bön bön bakıyorum. Bunları ben yapmış olamam dedimde, üstüme atladılarInsallah olmaz,ben hiç cekilmem yoksa Simdilik hafıza zehir,ilerde ne olur mechul
Harbi girmeyiverdi merakta ettim inşallah iyidir.Özledik ❤
Geçmişler olsun canımİyiyim cennacım da bogazlarım şiş uyandım bugun biraz viks surdum atkı gibi bişey bagladım bogazıma evde oyle dolasıyorum
Tesekkür ederim yasmincimmGeçmişler olsun canım
Hadi senin yaşın tutmayabilir o programların olduğu zamana ya benBiz fransız kalalım diye zaar
Günaydın yaso
Tamam canım arkadaşım Allah gönlüne ferahlık versin bir an önceOlurmu öyle bisey canim açıklıkla soylerim zaten sen merak etme
Etiket için çok teşekkür ederim canım
İnsallah canimHarbi girmeyiverdi merakta ettim inşallah iyidir.
Benim durum tam tersi,sürekli hatırlayan tarif benimBende yakın geçmiş hiç yok Hele 15-20 sene öncesi bitik Arkadaşlarım bekarken yaptıklarımı anlatıyor, bön bön bakıyorum. Bunları ben yapmış olamam dedimde, üstüme atladılar
Sen de sağol canimSagol cennam
Tünaydın panpaSen de sağol canim
Tünaydın hemsooTünaydın panpa
Iyisin miTünaydın hemsoo
İyiyim canim ,sen nasılsın?Iyisin mi
Bende iyiyim gülüm allah razı olsun, pinekliyoruzİyiyim canim ,sen nasılsın?
Ben de iyiyim cennaİyiyim canim ,sen nasılsın?
Ayy ınş yasi yaparsın ya çok heyecanlıEşimi kandırabilirsem markete gideceğim belki bugün yaparım tarifimi