Töbeeee bana gelince içmiyoruz ama gömüyorsunuz gazozuBiz doğal besleniyoruz gazoz içmiyoruz
Cidden içmiyorumTöbeeee bana gelince içmiyoruz ama gömüyorsunuz gazozu
Uzak kalmis ,kim kiminle dost,kim kime düşmanBiz hepimiz akrabbayız
Birini aldım kümese fırlattım digeri koşuyor 50 tane kaldı digerlerni sattım kestim yedimTahmin edebiliyorum
Gazozdan ne yaptığını biliyor muBeni çekiştirme talebinde bulunuptekrar bana mı sığınıyorsun
Tamam gel su verirrim sanaCidden içmiyorum
Hiçbir şeyden haberi yokUzak kalmis ,kim kiminle dost,kim kime düşman
Benimle tavuk muhabbeti yapma yeterBirini aldım kümese fırlattım digeri koşuyor 50 tane kaldı digerlerni sattım kestim yedim
BilmiyorGazozdan ne yaptığını biliyor mu
Heee valla bu zamanda ayırt etmek cok zor herkesten uzak kalacaksınUzak kalmis ,kim kiminle dost,kim kime düşman
Organik yaşam diyor, gezenti tavuk besliyor, elinde komposto yerine gazoz ile geziyorBiz doğal besleniyoruz gazoz içmiyoruz
Halbuki hangi koprülerin altından nasıl sular aktıHiçbir şeyden haberi yok
Aynen elticimOrganik yaşam diyor, gezenti tavuk besliyor, elinde komposto yerine gazoz ile geziyorHAbibte şıra neyine yetmiyor
Ne dediö şimdi tavuk yemek günah mı oldu da haberım yokBenimle tavuk muhabbeti yapma yeter
Ögrendim ben de,gec oldu ama ,öğrendimHeee valla bu zamanda ayırt etmek cok zor herkesten uzak kalacaksın
Ne suyu ne gölü ne köprüsüHalbuki hangi koprülerin altından nasıl sular aktıcok sukur