- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Yaaa ne değişik seyler olabiliyormus megeerrŞimdi ben istersem en çok beğeni alan tarifi en alttan üste doğru yada en çok görüntülenen tarifi en alta veya tariflerinizi alfabetik olarak sıraya dizebilirim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne değişik seyler olabiliyormus megeerrŞimdi ben istersem en çok beğeni alan tarifi en alttan üste doğru yada en çok görüntülenen tarifi en alta veya tariflerinizi alfabetik olarak sıraya dizebilirim:)
Yapalım mı ne dersinizYaaa ne değişik seyler olabiliyormus megeerr
Dun ki fıkra gibimi derleeer derleeerSen editörsün, sonra en başa oturtmuş tarifini derler
Dun ki fıkra gibimi derleeer derleeer
Ben o sistemi bilmiyorum nevos hiç bu sistemle basladım yarısmalara ben boyle kalsın kafam karısır sımdı dıgerınde benımYapalım mı ne dersiniz
Dun ki fıkra gibimi derleeer derleeer
Ben size anlatırım hatta çok heyecanlı oluyor.Acaba nasıl dizdim onu bulmak ayrı bir heyecan katıyorBen o sistemi bilmiyorum nevos hiç bu sistemle basladım yarısmalara ben boyle kalsın kafam karısır sımdı dıgerınde benım
Kafa karıştıracak bir şey yok ki, eğleniyordukBen o sistemi bilmiyorum nevos hiç bu sistemle basladım yarısmalara ben boyle kalsın kafam karısır sımdı dıgerınde benım
Boşver boşver nevoş amanitada meral etmedi bende etmedim hiçBen size anlatırım hatta çok heyecanlı oluyor.Acaba nasıl dizdim onu bulmak ayrı bir heyecan katıyor
Neyse inciler dizildiğinde bakarızBoşver boşver nevoş amanitada meral etmedi bende etmedim hiç
Kafa karıştıracak bir şey yok ki, eğleniyorduk
Şimdi mesela anlamadım nasıl cok begenılenle bgenilmeyenın yerı degısıyo Evet sen sıralamayı degıstırebılıyosun yani sıralama dedıgımız yemek paylaşımı sıralaması mı yani alsem sen anladın mı minikNeyse inciler dizildiğinde bakarız
Oylama sırası canım:)Mesela şimdi ilk yapandan son yapana göre diziyorum:)Şimdi mesela anlamadım nasıl cok begenılenle bgenilmeyenın yerı degısıyo Evet sen sıralamayı degıstırebılıyosun yani sıralama dedıgımız yemek paylaşımı sıralaması mı yani alsem sen anladın mı minik
Şimdi anladımmm ne guzel acıklamıssın sagol nevos hepsi guzelmiş sen en iyisni bilirsinOylama sırası canım:)Mesela şimdi ilk yapandan son yapana göre diziyorum:)
Ama önce en az beğeni alan en üstte olmak üzere en yükseğe doğru diziyorum.
En az mesaj yazılan konudan en çok mesaj yazılan konuya doğru diziyorum.
En az görüntülenen konudan en çok görüntülenen konuya doğru diziyorum
Tarif adlarına göre alfabetik diziyorum.
Bazen tariflerimizin aldığı beğeni sayılarına göre, bazen nicklerimizin alfabetik sıralamasına göre, bazen üyelik tarihimize göre gibi gibiŞimdi mesela anlamadım nasıl cok begenılenle bgenilmeyenın yerı degısıyo Evet sen sıralamayı degıstırebılıyosun yani sıralama dedıgımız yemek paylaşımı sıralaması mı yani alsem sen anladın mı minik
Sağol canımŞimdi anladımmm ne guzel acıklamıssın sagol nevos hepsi guzelmiş sen en iyisni bilirsin
Aynen her seferinde değişiyordu.Bazen tariflerimizin aldığı beğeni sayılarına göre, bazen nicklerimizin alfabetik sıralamasına göre, bazen üyelik tarihimize göre gibi gibi
Bizde neye göre sıraladığını çözümlüyordukŞimdi anladımmm ne guzel acıklamıssın sagol nevos hepsi guzelmiş sen en iyisni bilirsin
Neyse değişmişSıralama yapılıyordu, sonra neye göre yapıldığının istatistiğini çıkarıyorduk eğlenceliydi ama
Cok bilinmeyenli denklem misaliBizde neye göre sıraladığını çözümlüyorduk