- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hayatınız renklendiAcaba kim ne yapacak ,tarifim nasıl olacakŞuraya heyecan butonu da gelse ne güzel olur,eksik kaldım şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatınız renklendiAcaba kim ne yapacak ,tarifim nasıl olacakŞuraya heyecan butonu da gelse ne güzel olur,eksik kaldım şuan
Sen beni kıskanıyor musunHemen de nevo övülsün yaaaa. Zaten herkes herkesin hemşosu. Çok yalnız hissediyorum bu topikte kendimi
Seni fahri hemsehrim ilan etsemHemen de nevo övülsün yaaaa. Zaten herkes herkesin hemşosu. Çok yalnız hissediyorum bu topikte kendimi
Ayy ne güzel olur hadi hepiniz yeşil olun bee ,valla tüm kk tüm dünya yeşil olsun kamu spotu yapalımSiz kırmızı olamıyorsanız biz yesil oluruz gibi mi
Kirmizilar cogunlukta,50 tlye siz kırmızı olun benceAyy ne güzel olur hadi hepiniz yeşil olun bee ,valla tüm kk tüm dünya yeşil olsun kamu spotu yapalım
Hem yardıma gidiyorKirmizilar cogunlukta,50 tlye siz kırmızı olun bence
Evet canim,ben de onu dedimHem yardıma gidiyor
Yardima gitmesi mükemmel ötesi zaten ❤Hem yardıma gidiyor
Öyle canım:)Öğrenci bursları:)Yardima gitmesi mükemmel ötesi zaten ❤
Bu son şansım zaten olmadı verecem parayı alacam kırmızıyı yetti gayrı canımaKirmizilar cogunlukta,50 tlye siz kırmızı olun bence
Sağol canım benim aslında sen bu konuda çok iyisin ben fikir sunuyorumİsteyen herkese yapıyorum
Hosgeldin kukrişimmGeldimmm good evening
Hemen de nevo övülsün yaaaa. Zaten herkes herkesin hemşosu. Çok yalnız hissediyorum bu topikte kendimi
Insallah olur hemsomBu son şansım zaten olmadı verecem parayı alacam kırmızıyı yetti gayrı canıma
Hoşbuldum canım nasılsınHosgeldin kukrişimm
AretimGeldimmm good evening
Aretim ne ediyonuz bakimmAretim
Ben de teklif ettim,cevap vermediGel ben sana hemsoluk edeyim
İyi nolsun,geldik sohbete aretimAretimne ediyoruz bakimm