- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Evin etrafında 2 turBu havada çıkmam canım zaten nereye gideceğim:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin etrafında 2 turBu havada çıkmam canım zaten nereye gideceğim:/
Canım nevoşum iyi ki var kurtarıcı gibi bişey o konudaSunum resimleri bakınca aklında bir şeyler şekilleniyor:)
Şuraya heyecan butonu da gelse ne güzel olur,eksik kaldım şuanSunum resimleri bakınca aklında bir şeyler şekilleniyor:)
Aynen canım. Azıcık baktım, hemen reklamlar tavuklu olduSunum resimleri bakınca aklında bir şeyler şekilleniyor:)
Kanatsız melek ❤❤Canım nevoşum iyi ki var kurtarıcı gibi bişey o konuda
AynenKanatsız melek ❤❤
Takip ediliyoruzAynen canım. Azıcık baktım, hemen reklamlar tavuklu oldu
50 TL canlarASSOSyal bacım, parası neyse gel verelim de bu insanlar bizim kırmızı olma derdimizden kurtulsun
Hemde öğrencilere burs olarak veriliyor amacı cok guzel50 TL canlar
Yakında isyan çıkarıp kirmiziliktan istifa edecekler diye korkuyorum ayşecanASSOSyal bacım, parası neyse gel verelim de bu insanlar bizim kırmızı olma derdimizden kurtulsun
Olabilir aslında:)Evin etrafında 2 tur
Yakında isyan çıkarıp kırmiziliktan istifa edecekler diye korkuyorum ayşecanASSOSyal bacım, parası neyse gel verelim de bu insanlar bizim kırmızı olma derdimizden kurtulsun
Evet canim,en güzel kısmı da oHemde öğrencilere burs olarak veriliyor amacı cok guzel
Bencede cennamEvet canim,en güzel kısmı da o
Siz kırmızı olamıyorsanız biz yesil oluruz gibi miYakında isyan çıkarıp kırmiziliktan istifa edecekler diye korkuyorum ayşecan
Sağol canım benim aslında sen bu konuda çok iyisin ben fikir sunuyorumİsteyen herkese yapıyorumCanım nevoşum iyi ki var kurtarıcı gibi bişey o konuda
Bencede cennam
Yalnız olamazsın ayşecan aynı dönem geldik buraya, kaderdaşız biz baksana kırmızı bile degilizHemen de nevo övülsün yaaaa. Zaten herkes herkesin hemşosu. Çok yalnız hissediyorum bu topikte kendimi