- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam söylerimAsosyal kırmızı olacak, şimdi git bi daha ki ay gel de nevos yalan mı yoo doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam söylerimAsosyal kırmızı olacak, şimdi git bi daha ki ay gel de nevos yalan mı yoo doğru
Canımsın yaa ,biliyodum en çok beni sevdiğiniTamam söylerim
Sevmez miyimCanımsın yaa ,biliyodum en çok beni sevdiğini
Artık kırmızı olmak farz olduSevmez miyim
Gazamız mübarek olsunArtık kırmızı olmak farz oldu
O zaman sunum çalışmak da farz olduArtık kırmızı olmak farz oldu
Sunum çalışmak şart:)O zaman sunum çalışmak da farz oldu
Yok bildiğin bursaliyim
Çok amin nevoşGazamız mübarek olsun
Bunu ayrı olarak seninle bir konuşalım yasi pilissyamacima gel piliissO zaman sunum çalışmak da farz oldu
Önerilere her zaman açığım, ben alt devreyim ne de olsaSunum çalışmak şart:)
Bende sunumda faciayım canım, başkasını bulmak lazımBunu ayrı olarak seninle bir konuşalım yasi pilissyamacima gel piliiss
Ben çıkmadım zaten1 aydır evden çıkmıyorum gibi hissediyorum
Senin durumun iyice zor ,ne zaman çıkacaksın canim ? :/ İnsan yürümeyi unutuyor sanki,dışarıda yürümek çok farkliBen çıkmadım zaten
Sunum resimleri bakınca aklında bir şeyler şekilleniyor:)Bende sunumda faciayım canım, başkasını bulmak lazım
Pastanın süsünde bir sürü fikrin vardı yasi , sende var bu ışık biliyorum hadi göster kendini bebekBende sunumda faciayım canım, başkasını bulmak lazım
Sen ve facia sunumBende sunumda faciayım canım, başkasını bulmak lazım
Bu havada çıkmam canım zaten nereye gideceğim:/Senin durumun iyice zor ,ne zaman çıkacaksın canim ? :/ İnsan yürümeyi unutuyor sanki,dışarıda yürümek çok farkli