Ayneenn öyle gec kesfettim bendeŞu kk da daha heyecanlı bölüm yok
Bu konuyu takibe al hep bildirim gelir artk yarisma olunca bide yemekteyiz konu basligini takine al kizlar yemeklerini pylasinca da bildirim gelir
Geç olsun güç olmasın
Tavuğu kızart, haşla, sar, çorba yap, sote et anca 5 tarif var nereden buluyorsunuz 23 taneyi23 canım
Çorba yokTavuğu kızart, haşla, sar, çorba yap, sote et anca 5 tarif var nereden buluyorsunuz 23 taneyi
Ben terbiyeli oturan tavuktan çorba yapacağım, sen terbiyesiz gezenti tavuktan yapacaksınTavuğu kızart, haşla, sar, çorba yap, sote et anca 5 tarif var nereden buluyorsunuz 23 taneyi
Aldım canım takipteyim,adım adım izliyorumBu konuyu takibe al hep bildirim gelir artk yarisma olunca bide yemekteyiz konu basligini takine al kizlar yemeklerini pylasinca da bildirim gelir
Biz nevroş kanunlara sarıp saklıyoruz daha çok kişiyle paylaşmamak için
Belli oluyo zaten geç farkettimBiz nevroş kanunlara sarıp saklıyoruz daha çok kişiyle paylaşmamak için
Yeter daaa yok tarif marifÇorba yok
Daha bir sürü tarif var
Almak isteyenlere bitti mi diyeyimYeter daaa yok tarif marif
Hayırlısı canımKocaeli’ye gel, bana yakın ol
Tamam canımBalıkesir mii burayı dusunursenız benden her türlü bilgiyi alabilirsin canımm
Ben evde oturmuş, dışarda gezmekten masrafsız tavuktan yapacağım ama terbiyesiz olandan pirinçle , üzerinede aşotuBen terbiyeli oturan tavuktan çorba yapacağım, sen terbiyesiz gezenti tavuktan yapacaksın
Bak, çorba bile 2 oldu
Nasip canım, hakkınızda hayırlısı olsunHayırlısı canımbakalım. Kısmetimizde neresi var
Tamam canımçok sağol
Sagol yasminiMmNasip canım, hakkınızda hayırlısı olsun
Erzurumlu muyuzBen evde oturmuş, dışarda gezmekten masrafsız tavuktan yapacağım ama terbiyesiz olandan pirinçle , üzerinede aşotu
Ben geldiğim ay buldumBelli oluyo zaten geç farkettim