- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Anlamazsın sandım diyor bir de,Alman Kurt Köpeği gibi burun var bendeTavuklu çorbaya koyarım başka sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamazsın sandım diyor bir de,Alman Kurt Köpeği gibi burun var bendeTavuklu çorbaya koyarım başka sevmem
Ben Antep'te çok kullanırdım burada azalttımİçinde yüzüyor falan yakışır patlicana ama iste ,mide isyanda
Ben severim yaCok bir kayıp degil o zaman
Onceden eklerdim, artık yiyemiyorum ben. Yoksa yakışır evet . Bazi besinlere hassasiyet oluştu, asla yiyemiyorumCacık sarımsaksız olur mu, eşim yüzünden cacık yemiyorum yahu
Zeytinyağlıya ekleyen çok
Patlıcan yemekleri sarımsaksız olmaz misâl, onları da mı sarımsaksız yapıyorsunuz?
Bende koku ve tatlara çok hassasım hemen farkederimAnlamazsın sandım diyor bir de,Alman Kurt Köpeği gibi burun var bende
Adi neydi ya,biliyorum,duymuştumBen Antep'te çok kullanırdım burada azalttım
Sadece taze sarımsaktan yaptığım yemek var çok güzel olur
Minik koydum,kavurdum diyor bir de Karşıdan daha dedimBende koku ve tatlara çok hassasım hemen farkederim
Ben çok severim, gündüz eşim işteyken yiyeceğim yemeklere eklerim o yüzden.Ben Antep'te çok kullanırdım burada azalttım
Sadece taze sarımsaktan yaptığım yemek var çok güzel olur
Ben severim ya
Yok canim artik bir nebzede olsa yiyorum çünkü cok eksiklik var vucudumda tirnaklarim beyazlamaya basladi caciga koyarim patlicanada domates soslu makarnayada ama zor yiyorumCacık sarımsaksız olur mu, eşim yüzünden cacık yemiyorum yahu
Zeytinyağlıya ekleyen çok
Patlıcan yemekleri sarımsaksız olmaz misâl, onları da mı sarımsaksız yapıyorsunuz?
Şiveydiz canım:)Adi neydi ya,biliyorum,duymuştum
Heh ,tam o muydu diyecektim canim :)Şiveydiz canım:)
Yöresel Tarif - Sarımsak Aşı-Şiveydiz(Gaziantep)
Malzemeler 750 gr taze sarımısak 200 gr kuşbaşı et 500 gr yoğurt 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı nohut 2 kaşık tereyağı Yeterince tuz, nane, su YAPILIŞI Önce et ve nohut tencereye içine tuz ve su ilave edilip konur. Nohut ve et yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sarımsaklar 2-3 cm...www.kadinlarkulubu.com
Bende öyle yapıyorum canım hatta 1 başa yakın koyarımBen çok severim, gündüz eşim işteyken yiyeceğim yemeklere eklerim o yüzden.
Biz kuru dolmayı da sarımsaklı içle hazırlarız Nevoşum
Pırasa ile de oluyorHeh ,tam o muydu diyecektim canim :)
1 başmıBende öyle yapıyorum canım hatta 1 başa yakın koyarım
Canım kuru dolma istedi şimdideBende öyle yapıyorum canım hatta 1 başa yakın koyarım
Aynen Antep usulü yaparımOda öyle yapılır.1 başmı
Bak o olur,pırasa severimPırasa ile de oluyor
Koca tencereyle yapıyor, anca1 başmı
Bende niyetleniyorum sıra gelmiyorCanım kuru dolma istedi şimdide