- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Mangalda yapınca severim benBen de sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mangalda yapınca severim benBen de sevmem
Hic sirasi degil hemsomIste hemsom yoksa agzim biraz bozuktur biliyosun banlanmayim dedim
AnteplilerHer yemeğe sarımsak koyan var
Evet koyuyolar saglikli ama bize gore degilHer yemeğe sarımsak koyan var
Hastalıktan sonra midem kaldırmıyor,önceden o kadar zarar vermiyorduMangalda yapınca severim ben
Her yemeğe koyamam eşim sarımsak yemez, ama marine soslarına soğan suyu ile 1 diş sarımsak eklerim muhakkakHer yemeğe sarımsak koyan var
Taze Fasulye ye bile koyuyorlarAntepliler
Yakisiyo aslinda ama kokusuyaaawwwwwMangalda yapınca severim ben
Soğan candır, sarımsak midem kaldirmiyor ama artık, sıfırHer yemeğe koyamam eşim sarımsak yemez, ama marine soslarına soğan suyu ile 1 diş sarımsak eklerim muhakkak
Ben hala tadını,kokusunu alamıyorumHastalıktan sonra midem kaldırmıyor,önceden o kadar zarar vermiyordu
Gecen corbaya koymuş annem,daha uzaktan anladımEvet koyuyolar saglikli ama bize gore degil
Senin de uzun surecek demek ki ,bazılarında çok gec geliyormuşBen hala tadını,kokusunu alamıyorum
Patlıcana yakışıyor ama fasulyede sevmiyorum.Taze Fasulye ye bile koyuyorlar
AnlasilmazmiGecen corbaya koymuş annem,daha uzaktan anladım
Sadece sarımsağın tadı yokSenin de uzun surecek demek ki ,bazılarında çok gec geliyormuş
Cacık sarımsaksız olur mu, eşim yüzünden cacık yemiyorum yahuTaze Fasulye ye bile koyuyorlar
İçinde yüzüyor falan yakışır patlicana ama iste ,mide isyandaPatlıcana yakışıyor ama fasulyede sevmiyorum.
Tavuklu çorbaya koyarım başka sevmemGecen corbaya koymuş annem,daha uzaktan anladım
Cok bir kayıp degil o zamanSadece sarımsağın tadı yok
Aynen patlıcan sarımsaksız olmazCacık sarımsaksız olur mu, eşim yüzünden cacık yemiyorum yahu
Zeytinyağlıya ekleyen çok
Patlıcan yemekleri sarımsaksız olmaz misâl, onları da mı sarımsaksız yapıyorsunuz?