- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Sarimsak genelde çok kullanilir da,ici almayıncaAynen bizim kültürümüzde var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarimsak genelde çok kullanilir da,ici almayıncaAynen bizim kültürümüzde var
Ne yiyorsun merak ettimNeden pörtledinki
Yok tencerem büyük2tenceremi
Merkeze en yakin Osmangazi ,ama en yerleşik düzen Nilüfer tarafi canimBursa'da oturan arkadaşlar. Biz tayin zamanı ilk tercihe bursa yazmak istiyoruz. Hangi ilçeleri iyi?
Aynen canım herkes sevmezSarimsak genelde çok kullanilir da,ici almayınca
Gundoğdu köyüBursa'da oturan arkadaşlar. Biz tayin zamanı ilk tercihe bursa yazmak istiyoruz. Hangi ilçeleri iyi?
Elazığ'daydım.Antepli bir komşumuz vardı.Bize yollamıştı.Bende ne diye soramadım.Tadına istinaden pırasalı yapmıştım.Antep'e gidince öğrendim.SarımsaklıymışAma pırasa ilede yapıyorlarmış.Tam uydurmuşum
Allah ne verdiyseNe yiyorsun merak ettim
Tamam canım. Sagol cevap için. Merkez olursa daha iyi olur bizim için. :)Merkeze en yakin Osmangazi ,ama en yerleşik düzen Nilüfer tarafi canim
Cok merkezi evetGundoğdu köyü
Köy havasi alsin dedimCok merkezi evet
Sana komşu mu olayım kıızGundoğdu köyü
Sende Urfa'dasın senin yemek kültürüde değişmiştir
IstemezmisinSana komşu mu olayım kıız
Bende baktım, sağarken tercihler var oradan yapılıyor diyot bu arada reklam için izin vermen gerekiyor belki sorun o durYok canım olmadı bulamadım netten baktım orda da olmuyo
Her zaman ne gerekirse sorabilirsin canim ,Nilüfer dediğim yerde evler daha düzenli,Osmangazi geri dönüşüme girecek yakında. Ev araştırırız,yardımcı oluruz yani :)Tamam canım. Sagol cevap için. Merkez olursa daha iyi olur bizim için. :)
Az zamanımız kaldı. Şark görevimiz bitiyor
Cok merkezi senin orası gercektenIstemezmisin
Halbuki ben isterdim
Bursa olsa ne güzel olurTamam canım. Sagol cevap için. Merkez olursa daha iyi olur bizim için. :)
Az zamanımız kaldı. Şark görevimiz bitiyor