- 24 Eylül 2018
- 97.161
- 292.417
Resim isterimŞu gobegim çayla sikel göbeği gibi olsun gidip en havalı piercing i alacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim isterimŞu gobegim çayla sikel göbeği gibi olsun gidip en havalı piercing i alacagim
Yani, hayat kısa ,bosveerBencede aşko
Tamam aşkoResim isterim
Tamam aşko
Veriyorum yavaş yavaş geri geliyorlar ama bu sefer çok geldilerHiç hareket yok hep evdeyiz:)Yerleşiyor artık kilolar
Aynen canım ben hele bu ara mecbur olmasam yerimden kalkmak istemiyorumVeriyorum yavaş yavaş geri geliyorlar ama bu sefer çok geldilerHiç hareket yok hep evdeyiz:)
Gelmeyen yok kiVeriyorum yavaş yavaş geri geliyorlar ama bu sefer çok geldilerHiç hareket yok hep evdeyiz:)
Havalar ısınsın yürüyüşe başlarız:)Aynen canım ben hele bu ara mecbur olmasam yerimden kalkmak istemiyorum
Cok cabuk bitti o maceraMekik den başka ne çalışılır ki karına ne güzel spor salona gidiyordum
Malum sebeplerCok cabuk bitti o macera
Tekrar başlar insallasiMalum sebepler
Teşekkür ederim canımGecmis olsun şimdiden canım
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Pınara herkes katılabilir canımŞimdi bu ay Pınar yarışmasına herkes katılacak mı? Rozetsiz muhabbeti Neydi tam olarak? Rozettiler hangisine katılamayacak?
TamaaaaaaaaammmmmPınara herkes katılabilir canım
Ama pınar geçikirse biz 3 ayda 1 madalyasızlara yarışma yapıyoruz.Yine öyle olacak
Yarın bitiyorartık pınara geçelim ya bu konuyu gündemde gördükçe canım sıkılıyor
Hadi guzel haberlerin olur inşallah canım benimmEvet canm laparoskopi ile beraber