- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Oooh maşallah bende vereceğim ne olmus12 kilo vermişken yemek olmaz artık şükür almadım fazla da yemedim şimdi tekrar başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooh maşallah bende vereceğim ne olmus12 kilo vermişken yemek olmaz artık şükür almadım fazla da yemedim şimdi tekrar başladım
NedenO kadar zayıf olmak istemiyorum:)
Benim bacaklar gelişiyor:)Ya ne güzel yürüyordum cidden etkisi olmuştu.Mecburen bıraktım:)Şimdi birgün az yürüyorum dizim çok ağrıyor sonra yok:)Ben direk ayva oldum galiba
Karpuz olmasak bariBen direk ayva oldum galiba
Yüzüm çok çöküyor canım:)Ben 54 kilodaydım oğlumdan önce 36 beden bile gelmiyordu
Bakislari nimet nimetGülüşü yeter
Benim bacaklar normal ne varsa su göbekte yaaBenim bacaklar gelişiyor:)Ya ne güzel yürüyordum cidden etkisi olmuştu.Mecburen bıraktım:)Şimdi birgün az yürüyorum dizim çok ağrıyor sonra yok:)
Ya aslında doğru,bir ara bende asiri kilo verdim,yuzum cok çirkin olduYüzüm çok çöküyor canım:)Ben 54 kilodaydım oğlumdan önce 36 beden bile gelmiyordu
Yaza böyle dışarı çıkamayızBenim bacaklar normal ne varsa su göbekte yaa
Şu uzun kavunlara benziyorum sanki benKarpuz olmasak bari
Yine mi kilo konusu
Zaten düşmem imkansız 65 i elimde tutamıyorum.Veriyorum 3 yıl sonra yine başa dönüyorumYa aslında doğru,bir ara bende asiri kilo verdim,yuzum cok çirkin oldu
Guzel guzel,kavun sevilen bir meyve sonuctaŞu uzun kavunlara benziyorum sanki ben
Yerleşiyor artık kilolarZaten düşmem imkansız 65 i elimde tutamıyorum.Veriyorum 3 yıl sonra yine başa dönüyorum
Belli olmaz ama, bakarsın olur Dedigin gibi 65 guzel bir kilo benceZaten düşmem imkansız 65 i elimde tutamıyorum.Veriyorum 3 yıl sonra yine başa dönüyorum
Kokusuda nefissGuzel guzel,kavun sevilen bir meyve sonucta
Bak,pozitif ol iste,misssKokusuda nefiss
Şu gobegim çayla sikel göbeği gibi olsun gidip en havalı piercing i alacagimYaza böyle dışarı çıkamayız
Bencede aşkoBak,pozitif ol iste,misss