Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.021 -cantanem- .!.: 17 şehir de yeni mutasyonlu virüs çıkmış. Nereye gidecegiz. Biri bitmeden bi başkası çıkıyor Genişletmek için tıkla... Bizim burdada görülmüş iki mahalleyi karantinaya aldılar fazla artış var diye nereye azalıyor bu senede evdeyiz unutun dışarıyı
-cantanem- .!.: 17 şehir de yeni mutasyonlu virüs çıkmış. Nereye gidecegiz. Biri bitmeden bi başkası çıkıyor Genişletmek için tıkla... Bizim burdada görülmüş iki mahalleyi karantinaya aldılar fazla artış var diye nereye azalıyor bu senede evdeyiz unutun dışarıyı
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.022 Evva .!.: Bizim burdada görülmüş iki mahalleyi karantinaya aldılar fazla artış var diye nereye azalıyor bu senede evdeyiz unutun dışarıyı Genişletmek için tıkla... Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle
Evva .!.: Bizim burdada görülmüş iki mahalleyi karantinaya aldılar fazla artış var diye nereye azalıyor bu senede evdeyiz unutun dışarıyı Genişletmek için tıkla... Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.023 -cantanem- .!.: Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle Genişletmek için tıkla... Ben hep telefondayım evde kimsede yok konuşacak
-cantanem- .!.: Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle Genişletmek için tıkla... Ben hep telefondayım evde kimsede yok konuşacak
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.024 -cantanem- .!.: Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle Genişletmek için tıkla... Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen
-cantanem- .!.: Psikolojimiz bozuldu iyice. Konuşmayı unuttuk yeminle Genişletmek için tıkla... Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.025 Elif Eylul .!.: Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen Genişletmek için tıkla... Aynen yemek temizlik bittimi ne yapcan oturuyon öylece
Elif Eylul .!.: Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen Genişletmek için tıkla... Aynen yemek temizlik bittimi ne yapcan oturuyon öylece
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.026 Evva .!.: Aynen yemek temizlik bittimi ne yapcan oturuyon öylece Genişletmek için tıkla... Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim
Evva .!.: Aynen yemek temizlik bittimi ne yapcan oturuyon öylece Genişletmek için tıkla... Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.027 OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. şambiyon madalyayı alıp pusuya yatabilirmişin bu ay haberin varmı
OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. şambiyon madalyayı alıp pusuya yatabilirmişin bu ay haberin varmı
OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü Yöresel Yemekler 14 Haziran 2019 13.340 47.125 598 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.028 Evva .!.: OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. şambiyon madalyayı alıp pusuya yatabilirmişin bu ay haberin varmı Genişletmek için tıkla... Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben
Evva .!.: OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. şambiyon madalyayı alıp pusuya yatabilirmişin bu ay haberin varmı Genişletmek için tıkla... Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.029 Elif Eylul .!.: Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim Genişletmek için tıkla... Kimsenin kimseye tahammülü kalmazki evde sürekli kapalı kalınca yinede üzme ponçiği onunda suçu değil
Elif Eylul .!.: Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim Genişletmek için tıkla... Kimsenin kimseye tahammülü kalmazki evde sürekli kapalı kalınca yinede üzme ponçiği onunda suçu değil
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.030 Evva .!.: Kimsenin kimseye tahammülü kalmazki evde sürekli kapalı kalınca yinede üzme ponçiği onunda suçu değil Genişletmek için tıkla... Koca diyoyaaa bunu
Evva .!.: Kimsenin kimseye tahammülü kalmazki evde sürekli kapalı kalınca yinede üzme ponçiği onunda suçu değil Genişletmek için tıkla... Koca diyoyaaa bunu
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.031 Oriana .!.: Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla... Abla bu ay pınar olmayabilir dedi daha kesin değil ama madalyasızlar yarışacak dedi e sende madalya alacağına göre
Oriana .!.: Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla... Abla bu ay pınar olmayabilir dedi daha kesin değil ama madalyasızlar yarışacak dedi e sende madalya alacağına göre
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.032 Oriana .!.: Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla... Madalyasizlar yariscakmis buaya oyle bir plan varmis
Oriana .!.: Nasıl yaniii evvam madalyamı boynuma takıp gezemıcekmıyım sımdı ben Genişletmek için tıkla... Madalyasizlar yariscakmis buaya oyle bir plan varmis
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.033 Elif Eylul .!.: Koca diyoyaaa bunu Genişletmek için tıkla... He pardon biraz yüksek bağırsaydın
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.034 Evva .!.: He pardon biraz yüksek bağırsaydın Genişletmek için tıkla... Gözleri pörtlemis bagriyodu manyak
Evva .!.: He pardon biraz yüksek bağırsaydın Genişletmek için tıkla... Gözleri pörtlemis bagriyodu manyak
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.035 Elif Eylul .!.: Gözleri pörtlemis bagriyodu manyak Genişletmek için tıkla... Aa niyeymiş nesi varmışki
Elif Eylul .!.: Gözleri pörtlemis bagriyodu manyak Genişletmek için tıkla... Aa niyeymiş nesi varmışki
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.036 Evva .!.: Aa niyeymiş nesi varmışki Genişletmek için tıkla... Virüsten kafayi yemiş hunisi eksik deli
Evva .!.: Aa niyeymiş nesi varmışki Genişletmek için tıkla... Virüsten kafayi yemiş hunisi eksik deli
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.037 Elif Eylul .!.: Virüsten kafayi yemiş hunisi eksik deli Genişletmek için tıkla... Sana niye sarıyor sanki finkmi atıyorsun
Elif Eylul .!.: Virüsten kafayi yemiş hunisi eksik deli Genişletmek için tıkla... Sana niye sarıyor sanki finkmi atıyorsun
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.038 Evva .!.: Sana niye sarıyor sanki finkmi atıyorsun Genişletmek için tıkla... Ayyy keske fink atsam sobayi ben yakiyom,kahvalti yemek cocuk camasir bulasik supurge eeee ne kaldi sonra telefonu alinca suç oluyo ebeeee manyak adam napayim içkim yok kumarim yok kari kizda degilim
Evva .!.: Sana niye sarıyor sanki finkmi atıyorsun Genişletmek için tıkla... Ayyy keske fink atsam sobayi ben yakiyom,kahvalti yemek cocuk camasir bulasik supurge eeee ne kaldi sonra telefonu alinca suç oluyo ebeeee manyak adam napayim içkim yok kumarim yok kari kizda degilim
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.073 151.585 898 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.039 Evva .!.: Ben hep telefondayım evde kimsede yok konuşacak Genişletmek için tıkla... Bende öyle Elif Eylul .!.: Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen Genişletmek için tıkla... Öyle canım ne yapalım Elif Eylul .!.: Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim Genişletmek için tıkla... Anlayış göstereceklerine hep kendilerini haklı çıkarıyorlar. Hepsi aynı
Evva .!.: Ben hep telefondayım evde kimsede yok konuşacak Genişletmek için tıkla... Bende öyle Elif Eylul .!.: Konusmayi birak yürümeyi unutcaz yakinda Kız sabah diyo anne yagmur dinsin parka gidelim yütfen anne yütfen Genişletmek için tıkla... Öyle canım ne yapalım Elif Eylul .!.: Bide bagriyo benimki bende bagardim bugun peki napayim yada napicaz evde onu söyle dedim Genişletmek için tıkla... Anlayış göstereceklerine hep kendilerini haklı çıkarıyorlar. Hepsi aynı
OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü Yöresel Yemekler 14 Haziran 2019 13.340 47.125 598 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #37.040 Evva .!.: Abla bu ay pınar olmayabilir dedi daha kesin değil ama madalyasızlar yarışacak dedi e sende madalya alacağına göre Genişletmek için tıkla... Ahahaha evvam yaa madalya alanlar ekarte olcaz heralde o zaman olsun napalım bizde diğer arkadaslara kalabalık ederiz laf kalabalıgı
Evva .!.: Abla bu ay pınar olmayabilir dedi daha kesin değil ama madalyasızlar yarışacak dedi e sende madalya alacağına göre Genişletmek için tıkla... Ahahaha evvam yaa madalya alanlar ekarte olcaz heralde o zaman olsun napalım bizde diğer arkadaslara kalabalık ederiz laf kalabalıgı