- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.379
Hazır yapmış kiz ,ondan dedimYapsakta yesek demiyozhee senle ben hazira konmak istiyoz sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır yapmış kiz ,ondan dedimYapsakta yesek demiyozhee senle ben hazira konmak istiyoz sanirim
Bende hazır olsa çok güzel yerimYapsakta yesek demiyozhee senle ben hazira konmak istiyoz sanirim
Iste keske yakin olsada bizede veriverse çok severim bendeHazır yapmış kiz ,ondan dedim
Bir kişi uğraşmış zaten ne gerek var versin yerizIste keske yakin olsada bizede veriverse çok severim bende
Keske bizim olsaIste keske yakin olsada bizede veriverse çok severim bende
Hiç içli köfte yaptın mı FilizKeske çırpınışlarını duyuyorum sanki
Sağolasın canımyasminsay ellerine saglik canim
Yeni değil çok oldu44 lazım banaNevreste 43 olmusun
İçli köfte ellerine sağlık canımAcep Yasmin ne yapıyordu Eki Görüntüle 2772615 Eki Görüntüle 2772617
Ben de sabahtan beri neden yokum acaba?
Çatlaaak el açması zannettim sosuda yok üzerinde dedimTeşekkür ederim kızlar evet ıspanaklı ama çok uğraştım yaaaaa Bu havada kalK giyin, taaaaa bim’e git, böreği al, eve gel fırına ver, pişmesin bekle çok yorucuydu
Ellerine emeğine sağlık canımEki Görüntüle 2772658
Kabardida kabardi
Kendisi eline almıyormuymuş telefonHerkes bagimli olmus oglan bilgisayar dan kalmiyomus ben elimde telefonmus sanki evdeki isleri yemekleri o yapiyo
En sevdigim
İnşaallah canım. Hayırlısı olsunÇok çok ılginç Bebeğim, bunda kazanirsin merak etme
İçliler çatladı kesinKeske bizim olsa
Ben hep seni madalyalı sanıyomİnşaallah canım. Hayırlısı olsun
Malesef üzüleceksiniz ama çatlamadıİçliler çatladı kesin
Keşke bütün yemekleri yiyecem en baş hamburgerİçli köfte ellerine sağlık canım
Çatlaaak el açması zannettim sosuda yok üzerinde dedim
Ellerine emeğine sağlık canım
Kendisi eline almıyormuymuş telefon
En sevdigim
Pandemi den gidip yiyemiyoruz da
Hamburger alıp evde yiyebilirsinKeşke bütün yemekleri yiyecem en baş hamburger
Ne üzülecem ben yiyemiycem nasılsaMalesef üzüleceksiniz ama çatlamadı
Tamam geliyorumPandemi bitsin, toplaşıp gelin. Nevreste elticim ile yaparız
Aynı tadı vermiyor bide en güzeelleri uzak getirmiyorlarHamburger alıp evde yiyebilirsin
Ama iskender aynı olmuyor cossss tereyağı
17 şehir de yeni mutasyonlu virüs çıkmış. Nereye gidecegiz. Biri bitmeden bi başkası çıkıyorAynı tadı vermiyor bide en güzeelleri uzak getirmiyorlar