- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aynen elticim,Pandemi bitsin, toplaşıp gelin. Nevreste elticim ile yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen elticim,Pandemi bitsin, toplaşıp gelin. Nevreste elticim ile yaparız
Ay afedersin fülüzüm ama fazla geşmiş yani sen anladınAyyy keske fink atsam sobayi ben yakiyom,kahvalti yemek cocuk camasir bulasik supurge eeee ne kaldi sonra telefonu alinca suç oluyo ebeeee manyak adam napayim içkim yok kumarim yok kari kizda degilim
Iste nediceksin erkek milletiBende öyle
Öyle canım ne yapalım
Anlayış göstereceklerine hep kendilerini haklı çıkarıyorlar. Hepsi aynı
Anladim anladimAy afedersin fülüzüm ama fazla geşmiş yani sen anladın
Napalım fülüzüm kaderimize razı oluruz bizdeMadalyasizlar yariscakmis buaya oyle bir plan varmis
Ne bileyim filizim allah herşeyin hayırlısını versin zor işte yaşayan içinAnladim anladim
Aynenya takmiyorum artik napayim aman deyip salliyorum bende bagriyorumNe bileyim filizim allah herşeyin hayırlısını versin zor işte yaşayan için
Hayırlısı canım daha belli değimiş bakalım ne olacakAhahaha evvam yaa madalya alanlar ekarte olcaz heralde o zaman olsun napalım bizde diğer arkadaslara kalabalık ederiz laf kalabalıgı
Allahım bu ay ne beklemeli bir ay dimi boyleHayırlısı canım daha belli değimiş bakalım ne olacak
Kıyamam delirdinmi sen delirten utansınAynenya takmiyorum artik napayim aman deyip salliyorum bende bagriyorum
Geçmedi geçmediAllahım bu ay ne beklemeli bir ay dimi boyle
Iste hunili geziyom artik evde obiçim deliyimKıyamam delirdinmi sen delirten utansın
Aslında hepimiz birer deliyizIste hunili geziyom artik evde obiçim deliyim
Ben zaten deliyim gözü kara deliyim yakarim romayida yakarimAslında hepimiz birer deliyiz
Wovv çılgın seniBen zaten deliyim gözü kara deliyim yakarim romayida yakarim
Şaşırıp şaşırıp gtti perim şok olduPeri simdi burdaydi
Herkesin kocadan sebep bir huni takma biçimi var FilizCan, üzülmeIste hunili geziyom artik evde obiçim deliyim