Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün ağzım ayrılacak sana şaşırmaktanBen seni özlememişim
Fincan kek yapsana:)Ya bana ne olur 6 kişilik cupcake tarifi verin. Şöyle 2 yumurta, 1 un filan. azıcık olacak yani tarif. nette baktım, Burda baktım hep 12 kişiilk filan.
İkizler burcu olmak bunu gerektirirBir gün ağzım ayrılacak sana şaşırmaktan
Bende fincanda tencerede sufle yapiyorumFincan kek yapsana:)
Yada bu ölçü ile cupcake:)
Kekler - Pastalar - Tencerede Fincan Kek-Dr.Oetker Sponsorluğunda
Merhaba Arkadaşlar kategorimiz''Kek Tarifleri'' Aslında katılmayı düşünmüyordum:KK33:.Ama yine dayanamadım ve kekim ile buradayım:)Tarifimi paylaşmaya ve bu heyecana ortak olmaya geldim:KK73: Evde mutlaka bulunan malzemelerle kolay,çabuk ve lezzetli bir kek yapacağım:kk77: Kekimiz ayrıca evde...www.kadinlarkulubu.com
Onuda verebilirsin:)Bende fincanda tencerede sufle yapiyorum
İncileri parlatmışsın yine aşkısı ellerine sağlık, hemen yapıyorum bak kalıbım önümde bekliyordumFincan kek yapsana:)
Yada bu ölçü ile cupcake:)
Kekler - Pastalar - Tencerede Fincan Kek-Dr.Oetker Sponsorluğunda
Merhaba Arkadaşlar kategorimiz''Kek Tarifleri'' Aslında katılmayı düşünmüyordum:KK33:.Ama yine dayanamadım ve kekim ile buradayım:)Tarifimi paylaşmaya ve bu heyecana ortak olmaya geldim:KK73: Evde mutlaka bulunan malzemelerle kolay,çabuk ve lezzetli bir kek yapacağım:kk77: Kekimiz ayrıca evde...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canımİncileri parlatmışsın yine aşkısı ellerine sağlık, hemen yapıyorum bak kalıbım önümde bekliyordum
Yaa kıtamam ee peki kuyucaklı yusuf kitabı nasıl gidiyor bitirdin miNe bileyim hep evde ,hep aynı şeyler şükür saglikliyiz ama insan bir daralıyor işte canım
Benim meşhurdur incili sunumArtık yapmamIncili mincili sunumlar
Tamam yaptım, şimdi bunu fırında tahminen kaç dk pişireyimSağol canım
Hem istediğin gibi çok az ölçülü:)Kolay gelsin:)
Küstürdünüz güzelim hamininemi yaaadınımı begenmedi acaba
Ya fırına bağlı bazı fırın jızlı pişiriyor ama 15 dk yeterli bence :)Kontrol etmek lazım:)Tamam yaptım, şimdi bunu fırında tahminen kaç dk pişireyim
Ben varım seni.çok özledimartık kendimden başka dostum yok
Ama o zamanlarda her şeye incileri koyuyordun elticimBenim meşhurdur incili sunumArtık yapmam
Ya o yarışmaya ani katıldım.
Memlekete gelecektik evde yumurta bile yoktu.Gitmeden 1 gün önce falandı sanki:)
Birde akşam üstüydü sanki:)Fincanları bile sunuma yanlış koymuşum Ekledikten 1 saat sonra farketmiştim
Geleceğe yatırım yapmışımAma o zamanlarda her şeye incileri koyuyordun elticim
Nereden bilecektin 2-3 sene sonra böyle sükse yapacağını