- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Sağol canım Sende dikkat et emeklerin boşa gitmesinSagol canim insallah basla gercekten hedefe odaklan olurmu vericem de ozaman oluyo
Hemen salma yavaş yavaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Sende dikkat et emeklerin boşa gitmesinSagol canim insallah basla gercekten hedefe odaklan olurmu vericem de ozaman oluyo
Sen de sağol canimSagol canim
Yok ben reçel için söylemedim meyvenin kendisinden bahsettim:)Eki Görüntüle 2772217
Kavanoz parladı ama çilekler bütünlüğünü ve şeklini koruyor
Ay pek güzelEki Görüntüle 2772217
Kavanoz parladı ama çilekler bütünlüğünü ve şeklini koruyor
Cancağzım
Onu diyorum ya, çilek formunu korudu. Ama frambuaz nasıl olur, dağılır mıYok ben reçel için söylemedim meyvenin kendisinden bahsettim:)
Yoksa reçeli olur:)
Ellerine sağlık
Bence çok kaynatmasa iyi olur cunku cok narin bir meyveOnu diyorum ya, çilek formunu korudu. Ama frambuaz nasıl olur, dağılır mı
Meyve suyu yap sendeOyle bir meyve ki tüm kalamiyor dagiliyor hemen renge bak renge
Eki Görüntüle 2772223
Dur bakalım öğreneceğizOnu diyorum ya, çilek formunu korudu. Ama frambuaz nasıl olur, dağılır mı
Bindik bi alameteMeyve suyu yap sende
Tamda simdi narin bir meyve yazmistim
Perisan oldu hemde dagilmak ne kiOnu diyorum ya, çilek formunu korudu. Ama frambuaz nasıl olur, dağılır mı
Perisan oldu hemde dagilmak ne ki
Dur bakalım öğreneceğiz
Olsun ya pınar beyazı ekmeğe sürersin üzerine bir kaşık bundan dök efsane sunumPerisan oldu hemde dagilmak ne ki
Aynen canım tadı hiç sıkıntı olmaz :)Dağılmış, ama tadını etkilemez. Dondurucudan çıkan da tazesi gibi çok güzel oluyor ve kokusu da tazesi gibi buram buram yayılıyor
Afiyet olsun tadı güzel olurPerisan oldu hemde dagilmak ne ki
Olsun ya pınar beyazı ekmeğe sürersin üzerine bir kaşık bundan dök efsane sunum
Az kaldi bitmek uzere kaynamasiAfiyet olsun tadı güzel olur