- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Cok guzel görünüyor ellerine saglik canimBen yazın bahçeden urmu dut toplayıp reçel yaptım.Tadı ekşi:)Oda tamamen tüm kalmadı:)
Yani türü de etkili:)
Eki Görüntüle 2772234 Eki Görüntüle 2772235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel görünüyor ellerine saglik canimBen yazın bahçeden urmu dut toplayıp reçel yaptım.Tadı ekşi:)Oda tamamen tüm kalmadı:)
Sağol canımCok guzel görünüyor ellerine saglik canim
Harikaaa ellerine sağlık ablaBen yazın bahçeden urmu dut toplayıp reçel yaptım.Tadı ekşi:)Oda tamamen tüm kalmadı:)
Afiyet olsun canımPastalarda,kurabiyelerde kullanabilirsinGayet guzel ve hizli oldu tadini begendim önerilir
Sağol canımHarikaaa ellerine sağlık abla
Evet ablaAfiyet olsun canımPastalarda,kurabiyelerde kullanabilirsin
Çok güzel olmuş Pınar beyaza çok yakışacakBuda soğumuş hali tam kivam aldi Eki Görüntüle 2772247 Eki Görüntüle 2772248
Kararsizim insallah katirilirim bakalmÇok güzel olmuş Pınar beyaza çok yakışacak
Nasip canımKararsizim insallah katirilirim bakalm
Ellerine saglik canimGayet guzel ve hizli oldu tadini begendim önerilir
Reçel yapıyoruzNeler oluyor burda
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim
Aaaaaa nevoş, seni çok özledim. Sanki 1 saattir özelden konuşmuyorMuş da ilk defa burda denk gelmiş gibi hissediyorumReçel yapıyoruz
Ben seni özlememişimAaaaaa nevoş, seni çok özledim. Sanki 1 saattir özelden konuşmuyorMuş da ilk defa burda denk gelmiş gibi hissediyorum
ÖzeldemiydinizkiAaaaaa nevoş, seni çok özledim. Sanki 1 saattir özelden konuşmuyorMuş da ilk defa burda denk gelmiş gibi hissediyorum
Özeldemiydinizki
Özel bir meseleÖzeldemiydinizki