- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Yaaaa yirim ❤ evet çok yoğundun beybitoValla kusura bakma egerki gormesiysem okadar etiket vardiki annem vardi doktora gittim gercekten geride kalmis olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa yirim ❤ evet çok yoğundun beybitoValla kusura bakma egerki gormesiysem okadar etiket vardiki annem vardi doktora gittim gercekten geride kalmis olabilir
Canim ne sormustun banaDürttüm bile
Aynen yaaa surekli takılıyo donuyo gibi seyler yapıyo bendede siteSite bugün de delirtecek sanırım
Tmm aldım kabul ettimTabikii neden olmasın yollarım elifim ayıp ettin
Yok artık daha neler ne bildirimi yaa tmm sen birincisin yarışma bitti ,ok gülümHala heran hersey olursa ya 3. Kez bildirim giderse sosyallim
Bişey sormadım beybito, gündüz yazdıklarına yorum yaptım sadeceCanim ne sormustun bana
Ahahah tamam tamam teşekkürler süpermanYok artık daha neler ne bildirimi yaa tmm sen birincisin yarışma bitti ,ok gülüm
Vallaaa kusura bakma bugun biraz yollarda doktorda annemle gecti zaman oyuzden gormedimBişey sormadım beybito, gündüz yazdıklarına yorum yaptım sadece
Kargo madurıyetı yasamak istemedin dimi sende ahahahaTmm aldım kabul ettim
Çok kötü çokSite bugün de delirtecek sanırım
Süper teşekkür ederim nevos sımdıden yarın seni bol bol rahatsız edecegım gibi duruyorHazırım canım
Neyazık ki bu o madalya değil orimYaaa madalya en cok istediğim
Ahahaha ben boyle boynuma takıp gezmek istersim ama bakın bakın ben ne kazandım diyeNeyazık ki bu o madalya değil orim
Seni tatlı şeyAhahaha ben boyle boynuma takıp gezmek istersim ama bakın bakın ben ne kazandım diye
Evvam yaa hepiniz iyi ki varsınız gercekten sayenızde ailemleymişim gibi hissediyorumSeni tatlı şey
Sende iyki varsinEvvam yaa hepiniz iyi ki varsınız gercekten sayenızde ailemleymişim gibi hissediyorum
Cağnım fülüzümSende iyki varsin
Saat kaçta başlarsın:)Süper teşekkür ederim nevos sımdıden yarın seni bol bol rahatsız edecegım gibi duruyor