- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Kolay gelsin ablacım allaha emanet ol bende öptüm ❤Ben kaçtım hanımlar yemeği halledeyim şimdi görüşürüz kocaman öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin ablacım allaha emanet ol bende öptüm ❤Ben kaçtım hanımlar yemeği halledeyim şimdi görüşürüz kocaman öptüm
Kolay gelsin ablacim Allaha emanetsinBen kaçtım hanımlar yemeği halledeyim şimdi görüşürüz kocaman öptüm
Aman ben ödülümü aldım gerisi teferruatSaymadın mı yoksa
Sende kazanıcaksın bir günAman ben ödülümü aldım gerisi teferruat
Filizko yaa bugün kaç kere cevap verdim mesajlarına hiç birine dönmedinAblayaaaaa offff
Sadece prolukmu istiyodun senAman ben ödülümü aldım gerisi teferruat
Iyi yapmışsın kız sefan olsunÇarşıda gezdim
Yazdimya canim bensanaFilizko yaa bugün kaç kere cevap verdim mesajlarına hiç birine dönmedin
Evet,en en en en çok istediğimSadece prolukmu istiyodun sen
Fülüzüko dertli kargosu gitmiş elleşmeFilizko yaa bugün kaç kere cevap verdim mesajlarına hiç birine dönmedin
Şimdi yazdın, gündüzkileri diyomYazdimya canim bensana
Dürttüm bileFülüzüko dertli kargosu gitmiş elleşme
Valla kusura bakma egerki gormesiysem okadar etiket vardiki annem vardi doktora gittim gercekten geride kalmis olabilirŞimdi yazdın, gündüzkileri diyom
Offfff merviş mutevaziligi bırak artık yawC A N O kuzuu teşekkür ediyorum bir süpriz olur pazara kadar degısmezse
Tabikii neden olmasın yollarım elifim ayıp ettinBanada paket yapıp yollasan merviş
Hala heran hersey olursa ya 3. Kez bildirim giderse sosyallimOfffff merviş mutevaziligi bırak artık yaw