- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Aaaaa üstüme iyilik saglikAmin canım benim aynen cennam öyle oldu valla şimdi rahatım gel bak hemşon bize hava atıyor 5. Oldu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa üstüme iyilik saglikAmin canım benim aynen cennam öyle oldu valla şimdi rahatım gel bak hemşon bize hava atıyor 5. Oldu diye
Oyyyyy tribini yidiğim özlerim tabisi takılıyom ben sana biliyon demi.Abla 2gün yoksun özlersin beni ama triplerimi bile özle insallah
Yok bea kıyamam şimdiTerlik fırlatsaydın abla
Yav he he
Arada gelip gidince pek anlayamıyorumAmin canım benim aynen cennam öyle oldu valla şimdi rahatım gel bak hemşon bize hava atıyor 5. Oldu diye
Benmi oldum 5.Aaaaa üstüme iyilik saglik
O bize kıyıp yerlerde dedi amaOyyyyy tribini yidiğim özlerim tabisi takılıyom ben sana biliyon demi.
Yok bea kıyamam şimdi
Evet ya öyle olunca fransızArada gelip gidince pek anlayamıyorum
Fransız JennaEvet ya öyle olunca fransız
Biliyorum abla bende seni seviyorumOyyyyy tribini yidiğim özlerim tabisi takılıyom ben sana biliyon demi.
Yok bea kıyamam şimdi
Memnun oldum lö mösyö cennaFransız Jenna
Terlik haif olsa fırlatcamda ağır olunca kıyamadım yaniO bize kıyıp yerlerde dedi ama
Evet dedim neoldu neoldu soyle benmi oy veriyorumO bize kıyıp yerlerde dedi ama
Sağol kuzumBiliyorum abla bende seni seviyorum
At abla belki aklım yerine gelirTerlik haif olsa fırlatcamda ağır olunca kıyamadım yani
Haklısın abla fülüzümün cücüğünü çıkarır mazallahTerlik haif olsa fırlatcamda ağır olunca kıyamadım yani
Vermedin işte verseydin 41 olurduEvet dedim neoldu neoldu soyle benmi oy veriyorum
Kızarsam düşünürüm dermişimAt abla belki aklım yerine gelir
Yabancılara atayım daha süper olurHaklısın abla fülüzümün cücüğünü çıkarır mazallah
Aynen abla en iyisiKızarsam düşünürüm dermişim
Yabancılara atayım daha süper olur
Bdv + bideAynen abla en iyisi
Çarşıda gezdimalsem nerdeymis