- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.384
O yuzden akıllıBu virgülleri telefon kendi kendine koyuyor yazı yazarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yuzden akıllıBu virgülleri telefon kendi kendine koyuyor yazı yazarken
Aynen ya her şeyi değiştiriyorBu virgülleri telefon kendi kendine koyuyor yazı yazarken
Ay evet çok çirkinYaa tabii
Nevoş, kokoreç-Çiğköfte bu saatte yenir tabii aşkısı.Bu saatte yenir miMiden bozulmuyor mu
amin
Hep gülelim inşallah
Kürdan gibi zapzayıf Allah bize de vereydi böyle bir bünye. Yürümekten sol ayak bileğim agrıyorYa onu bosver,nasil kilo almıyor
Benim safra kesem yok ondan belkiBen yersem uyuyamamAy evet çok çirkin
Nevoş, kokoreç-Çiğköfte bu saatte yenir tabii aşkısı.
amin
Eh ne laf yaptınız kiloma haaaaa. Sonunda kilo aldıracaksınız zorla yaniYa onu bosver,nasil kilo almıyor
Keske canim,şanslı doğmuş kiz resmenKürdan gibi zapzayıf Allah bize de vereydi böyle bir bünye. Yürümekten sol ayak bileğim agrıyor
Aman nevoş boşver. En iyisi kapıya kilit vurmakBen bugün 6 da yemek yedim hala midem rahatsızŞimdi yesem asla uyuyamam
Masallah diyoruz,kenafir de değilizEh ne laf yaptınız kiloma haaaaa. Sonunda kilo aldıracaksınız zorla yani
Yeme o zaman canımın içi. kıyamam ben senin yerine de yerimBenim safra kesem yok ondan belkiBen yersem uyuyamam
Çok sürmez 5-6 sene sonra alacaksınEh ne laf yaptınız kiloma haaaaa. Sonunda kilo aldıracaksınız zorla yani
Şaka yapıyom kızMasallah diyoruz,kenafir de değiliz
Poğaça,açma,simit olur inşaallahYeme o zaman canımın içi. kıyamam ben senin yerine de yerim
Sen antepli yemeye korkuyorsun. O çiğ köfte kebaplar kokoreçler gömüyorKeske canim,şanslı doğmuş kiz resmen
Ben deŞaka yapıyom kız
Çok sürmez 5-6 sene sonra alacaksın
Ben 5-6 yıldır kilo alıp veriyorum.Öncesinde 58 en fazla 60 kiloydum
Teşekkürler. Başka sözüm yoKPoğaça,açma,simit olur inşaallah
Antepli zayıf noktam ama yiyemiyorum Ben onun kadar yesem kapıdan sığmamSen antepli yemeye korkuyorsun. O çiğ köfte kebaplar kokoreçler gömüyor
Teşekkürler. Başka sözüm yoK
Bi kırık ye bişey olmazAntepl8 zayıf noktam ama yiyemiyorum Ben onun kadar yesem kapıdan sığmam