- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.108
AminAllah kolaylık versin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAllah kolaylık versin hepimize
Haklısın canımSagol canım
Gidecegiz inşallah havalar ısınınca. Çok sıkıldım hastalıklı dogumdu evin içinde çocuklarla.
Amin canım
Afiyet olsunHadi üzülmeyin yaaaaaa. Ben Çiğköfte yicem söyledim. Geliyor. Beni gömün biraz da moraliniz düzelsin
Daha çok canımız çekecek afiyet olsun sanaHadi üzülmeyin yaaaaaa. Ben Çiğköfte yicem söyledim. Geliyor. Beni gömün biraz da moraliniz düzelsin
Ağlıyordum güldürdün yaaHadi üzülmeyin yaaaaaa. Ben Çiğköfte yicem söyledim. Geliyor. Beni gömün biraz da moraliniz düzelsin
Allah kavustursunSagol canım
Gidecegiz inşallah havalar ısınınca. Çok sıkıldım hastalıktır dogumdu evin içinde çocuklarla.
Sagol canım benimAllah kavustursun
Sen de sağol canımSagol canım benim
Sağ ol gülüm. Malum ben beceriksizim, yoğuramadım. Ben de söyledim gittiAfiyet olsun
Çiş. kaka. Ööğğğğ hiç güzel değil. Çok zararlıDaha çok canımız çekecek afiyet olsun sana
Sen Gül yeter kiAğlıyordum güldürdün yaa
Afiyet olsun
Yaa tabiiSağ ol gülüm. Malum ben beceriksizim, yoğuramadım. Ben de söyledim gitti
Çiş. kaka. Ööğğğğ hiç güzel değil. Çok zararlı
Sen Gül yeter ki
Bu saatte yenir miMiden bozulmuyor muSağ ol gülüm. Malum ben beceriksizim, yoğuramadım. Ben de söyledim gitti
Sen Gül yeter ki
Sağ ol gülüm. Malum ben beceriksizim, yoğuramadım. Ben de söyledim gitti
Sen Gül yeter ki
Bağırsakları bile mahvediyor. Geçen de, bizde söyledik. YiyemedikBu saatte yenir miMiden bozulmuyor mu
Ben bugün 6 da yemek yedim hala midem rahatsızŞimdi yesem asla uyuyamamBağırsakları bile mahvediyor. Geçen de, bizde söyledik. Yiyemedik
Ya onu bosver,nasil kilo almıyorBağırsakları bile mahvediyor. Geçen de, bizde söyledik. Yiyemedik
AynenBen bugün 6 da yemek yedim hala midem rahatsızŞimdi yesem asla uyuyamam