Tatlı tabağı boyutunda mı?Yok çok sevdim cennamama çok küçük çıktılar ☹ bildiğin kahvaltı takımı değil ama fazlada tüyo vermiyeyim
Hangileri minnakAh cennam ah gün aymadı bana kargom geldi bana minnacık tabakcıklar yıllamışlar
Allah iyilik versin canım benimİyiyim canımm uyanmaya çalışıyorum,sen nasılsın
Yok hiç bakmadım vala kocaman kocaman duruyorduEbatlarına bakmamış mıydın alırken
Yok kız takım işteYiksa çay tabağı mi almissin
Askom ben sana yazıyordum sen önce davrandın
Gule gule kullan kuzumYok çok sevdim cennamama çok küçük çıktılar ☹ bildiğin kahvaltı takımı değil ama fazlada tüyo vermiyeyim
Her parçası abla hangisini söyliymHangileri minnak
Ya seni yerimYiksa çay tabağı mi almissin
İyiyim seni gördüm daha iyi oldumAskom ben sana yazıyordum sen önce davrandın.nasılsın ay bugün bende bir ağırlık herhalde bunun yapılacak işlerle alakası yok .
Vayyy, overlokçu ayağımıza kadar gelmişGeldim geldimtopiğinizin yaramaz kızı ayağınıza geldi. mesaj altlarına yorum yapılır, hemen yapılır 1 dakika 2 mesaja cevap yazılır, her mesaja beğeni atılır.
Ortaya çıkacak diye herhaldeMüge Anlı’da olay çıktı
Ben bakayımYok çok sevdim cennamama çok küçük çıktılar ☹ bildiğin kahvaltı takımı değil ama fazlada tüyo vermiyeyim
HeeeeVayyy, overlokçu ayağımıza kadar gelmiş
Şimdi nasıl olduğunu söylesem benim soframı hemen tanırsın nasıl anlaysam kiTatlı tabağı boyutunda mı?
Öyleyse, kahvaltı takımları öyle oluyor
Ooy canımsınİyiyim seni gördüm daha iyi oldum
Ne işi var
Ölçüleri yazmasi lazim amaHer parçası abla hangisini söyliymbu trendyol hem küçük gönderiyor
Bakır kalaylıyor musunuzGeldim geldimtopiğinizin yaramaz kızı ayağınıza geldi. mesaj altlarına yorum yapılır, hemen yapılır 1 dakika 2 mesaja cevap yazılır, her mesaja beğeni atılır.
Herhalde-galiba-sanırsamOrtaya çıkacak diye herhalde
Bende seni yerim amaYa seni yerim