Vallahi ayni ,oooy,dejavuBaltanem nurtanem, dadlim kokulu baklavemmm
Nevros burayıda okuyordurİsterseniz buraya çağırayıp kanka oluruzBize Pınar Beyaz yapar .Ben onu hipnoz yapar . Her şeyi öğrenirim. Tabi 1-2 ay beklemeniz lazım
Hiç bana datlım demiyorsunBaltanem nurtanem, dadlim kokulu baklavemmm
Kapiyi kapatırım cikarken1-2 ay ya
Çünkü eski üyelerNevros burayıda okuyordurherkes ben mi saftirik olsun Ben ilk üye olduğumda saf desem salak mi desem öyle birseymisim,yeni üye olanlar cin cin mübarek
O zaman çok geç olur. kanka olursam kıyamamİsterseniz buraya çağırayıp kanka oluruzBize Pınar Beyaz yapar .Ben onu hipnoz yapar . Her şeyi öğrenirim. Tabi 1-2 ay beklemeniz lazım
O yeni değil ya, üye olduğu dakikada profilinde paylaşım yaptıNevros burayıda okuyordurherkes ben mi saftirik olsun Ben ilk üye olduğumda saf desem salak mi desem öyle birseymisim,yeni üye olanlar cin cin mübarek
Dadlu dadlu yarışırdıkKapiyi kapatırım cikarken
Kıyamam dediklerimiz bizi ince ince kıyıp pembeleşinceye kadar kısık ateşte kavurdular.O zaman çok geç olur. kanka olursam kıyamam
BiliyorumO yeni değil ya, üye olduğu dakikada profilinde paylaşım yaptı
Belki severizİmdaaaat
Oysa herkes öldürür sevdiğiniKıyamam dediklerimiz bizi ince ince kıyıp pembeleşinceye kadar kısık ateşte kavurdular.
Profilimde paylaştımSende öyle yaparsın
Ben profil mesajlari ne bilmiyodum birisi etiket yapmisti benide oyle ogrendimO yeni değil ya, üye olduğu dakikada profilinde paylaşım yaptı
Dadlı dadlı oturun,ben kalkayımBelki severiz
Sensiz olmazDadlı dadlı oturun,ben kalkayım
Ooo hayırlı olsun yeni kankanBelki severiz
Sağol.comOoo hayırlı olsun yeni kankan
Dadlim olmak kolay değil nevroş ama balküpüm olabilirsinHiç bana datlım demiyorsun