- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.218
Farkettim bende. İyi olmuşBanlanmis,simdi gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim bende. İyi olmuşBanlanmis,simdi gider
Ohhh nana unutulsun, birde unutanlara bak biri su böreği yaptığım cantanem, diğeri 8 şubat periiBende unutkanım
Bu sebeple sadece yorumları yanıtladım
Ama Nana ben gerçekten unutkanım. Kan değerlerim yerlerde. Hamileyken bir düştü yükselmiyor. Bazen ne söyleyecegimi bile unutuyorum.Ohhh nana unutulsun, birde unutanlara bak biri su böreği yaptığım cantanem, diğeri 8 şubat perii
Kimler etiketlenmiş onlarada baktım inceledim yani
Geri gelmemesi dileğiyleFarkettim bende. İyi olmuş
Ya kuzucum valla yazdım sandim ben o ara zaten çok bildirim falan vardı unuturmuyum yoksa ya özür dilerim balkupum cadı nanam hem sen bilmiyonmu yaaa kactane cadim var benim hiiii söyle bakım kactaneeeeeOhhh nana unutulsun, birde unutanlara bak biri su böreği yaptığım cantanem, diğeri 8 şubat perii
Kimleri etiketlemişler onlarada baktım inceledim yani
Konu açılınca herkes akın etti,bildirimlerden gercekten karışmış olabilir hemsom,hepsi çok seviyor seni ,biliyorsunOhhh nana unutulsun, birde unutanlara bak biri su böreği yaptığım cantanem, diğeri 8 şubat perii
Nasıl kendi içine sinipte atabiliyor bunlar yaHayır yani kimse o iğrençliği görmek zorunda değil herşeyden önce ayıp
Kuş uçtumu hemsomGeri gelmemesi dileğiyle
Küs unutanlara NanacımOhhh nana unutulsun, birde unutanlara bak biri su böreği yaptığım cantanem, diğeri 8 şubat perii
Kus ağır yaralı hemsom,geri gelmez herhalde akli,fikri o mevzularKuş uçtumu hemsom
Ben unutmadım, cunku unutma,unutulanlar,unutanları asla unutmazlarKüs unutanlara Nanacım
Sende onları unut
Deme kiz öyle arada mikser olmaKüs unutanlara Nanacım
Sende onları unut
Kanadi kirildi deseneKus ağır yaralı hemsom,geri gelmez herhalde akli,fikri o mevzular
Hafızana hayranım cancağzımBen unutmadım, cunku unutma,unutulanlar,unutanları asla unutmazlar
Yooo bilmiyorum hemşom, gördüm benKonu açılınca herkes akın etti,bildirimlerden gercekten karışmış olabilir hemsom,hepsi çok seviyor seni ,biliyorsun
Sagol cancağızımHafızana hayranım cancağzım
Blender olayımDeme kiz öyle arada mikser olma
Anladim hemsom,ne diyeyimYooo bilmiyorum hemşom, gördüm ben
Kek kalıbı ol tatlı tatlıBlender olayım
Oda olabilerBlender olayım